16 Νοε., 2018 Ώρα 14:17

Μοιράζει δώρα η Goodyear / Dunlop στο Boyz Stuff Show 2018

Thumbnail

Ενόψει της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την ένταξη στο δίκτυο της εταιρείας Καποδίστριας τον  προσεχή Δεκέμβριο και με την ευκαιρία της συμμετοχής στο Boyz Stuff Show 2018, η Goodyear / Dunlop κληρώνει δύο αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο και δύο σετ ελαστικών. 

Η διαδικασία είναι απλή. Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της Goodyear / Dunlop στο 15ο Boyz Stuff Show, το διήμερο 17-18 Νοεμβρίου στο  χώρο της Κρατικής Έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει τα δύο αεροπορικά για Λονδίνο, ο δεύτερος ένα σετ ελαστικά Goodyear και ο τρίτος ένα σετ ελαστικά Dunlop. 

To Boyz Stuff Show είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στο χώρο της αυτοκίνησης στην Κύπρο και αναμένεται να προσελκύσει πέραν των δέκα χιλιάδων εκθετών. Οι πύλες του Boyz Stuff Show 2018 ανοίγουν στις 10:00πμ και κλείνουν στις 11:00μμ. 

Σήμερα η Goodyear συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τρεις μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, ενώ η Dunlop ανήκει στον Όμιλο που η Goodyear έχει δημιουργήσει. Πρόκειται για μια φίρμα αφοσίωση 120 χρόνων στην πρωτοπορία και στην τεχνολογική ανάπτυξη, η οποία έχει σηματοδοτήσει ανεξίτηλα την ιστορία του ελαστικού.  

Φτιάχνοντας ελαστικά για περισσότερο από 125 χρόνια η Dunlop συνεχίζει να διευρύνει τα όρια. Το όνομα Dunlop είναι συνώνυμο με τις τεχνολογίες αιχμής στα ελαστικά, αφού επιδίωξή της είναι να προσφέρει στους οδηγούς τη συναρπαστική αίσθηση ελέγχου και επιδόσεων.