Αγορά

30 Nov, 2018 Ώρα 11:55

Δύο ξεχωριστά μοντέλα στους εκθεσιακούς χώρους της Char Pilakoutas

Thumbnail

Δύο ξεχωριστά μοντέλα πλαισιώνουν αυτέ τις μέρες τους εκθεσιακούς χώρους της Char. Pilakoutas. Δύο μοντέλα με ιδιαίτερο χαρακτήρα που σίγουρα ο κάθε κατασκευαστής θα ήθελε να έχει στη γκάμα του. Ο λόγος για την πολυτελή και συνάμα σπορ BMW 8-Series Coupe αλλά και την καθόλα επιτυχημένη XMW X5 που ανανεώνεται.

Close

BMW 8-Series Coupe 

Με τη νέα BMW 8-Series Coupe το γερμανικό εργοστάσιο επαναπροσδιορίζει την οδήγηση ενός σπορ αυτοκινήτου και ανοίγει ένα ακόμα κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της μάρκας στα σπορ αυτοκίνητα της premium κατηγορίας. Η νέα ναυαρχίδα της BMW προσφέρει μια αναβαθμισμένη σχεδιαστική προσέγγιση η οποία σταδιακά θα υιοθετηθεί από όλη τη γκάμα ενώ ο απαράμιλλος συνδυασμός του δυναμικού στυλ και σύγχρονης πολυτέλειας συνδυάζεται με τον καλύτερο τρόπο με την  άνεση, τις επιδόσεις και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ο εξωτερικός του σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από ένα έντονα δυναμικό στυλ με νέα απέριττη σχεδίαση, κομψές γραμμές, χαμηλωμένο αμάξωμα, μακρύ καπό και έντονες κλίσεις στις κρυστάλλινες επιφάνειες.

Close

Το μοντέλο μήκους 4,843mm, πλάτους 1,902mm και ύψους 1,341mm διαθέτει μεταξόνιο στα 2,822mm κι αυτό εξασφαλίζει την απαιτούμενη πληθώρα χώρων στο εσωτερικό. Ένας χώρος όπου η BMW εφαρμόζει ότι πιο σύγχρονο διαθέτει στη φαρέτρα της, τόσο από πλευράς άνεσης όσο και ασφάλειας. Το μοντέλο διαθέτει χαμηλό κέντρο βάρους, ισορροπημένη κατανομή βάρους, ελαφριά δομή με χρήση αλουμινίου, μαγνησίου και πλαστικού ενισχυμένου με ανθρακονήματα (CFRP) ένα αεροδυναμικά βελτιωμένο και άκαμπτο αμάξωμα και ισχυρούς κινητήρες. Στην κορυφή της γκάμας των κινητήρων βρίσκεται ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4.4 λίτρων με 523 ίππους. Τα εκατό χιλιόμετρα από στάση έρχονται σε μόλις 3.7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 250 km/h. Παράλληλα, με την είσοδο της στην αγορά η νέα 8 Coupe προσφέρεται και στην έκδοση 840d xDrive, με τον 3λιτρο turbo-diesel κινητήρα απόδοσης 315 ίππων και 69.1 kgm ροπής στις 1750 στροφές. 

Και οι δύο κινητήρες υπόσχονται υψηλή οδηγική απόλαυση, καθώς συνδυάζουν πολιτισμένη λειτουργία με αγωνιστικές επιδόσεις. Κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της BMW όπου σύγχρονες hi-tech διαδικασίες και οι προηγμένες ικανότητες του έμπειρου προσωπικού ενσωματώνονται στη διαδικασία παραγωγής που χαρακτηρίζεται από κορυφαίο επίπεδο κατασκευαστικής ποιότητας. Οι κινητήρες διαθέτουν μια αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων της BMW με νέο software ούτος ώστε να επιτυγχάνει αλλαγές με πιο σπορ προσανατολισμό στην οδήγηση και φυσικά η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, με το έξυπνο σύστημα να δίνει έμφαση στον πίσω άξονα.

Close

BMW X5

Η νέα γενιά της καθόλα επιτυχημένης BMW X5 είναι ένα μοντέλο το οποίο μεγάλωσε αισθητά σε διαστάσεις, αποκτά ακόμη περισσότερα συστήματα τεχνολογίας και συνοδεύεται από ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel. Και όλα αυτά για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή των premium SUV της κατηγορίας. Σχεδιαστικά διατηρεί τη γνώριμη ταυτότητα των Χ μοντέλων της μάρκας αλλά με πολλά μοντέρνα και συνάμα δυναμικά στοιχεία όπως η επιβλητική εμπρός γρίλια από χρώμιο και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο νέο προφυλακτήρα. Πίσω ξεχωρίζουν τα νέα μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα αλλά και οι τεράστιες απολήξεις της εξάτμισης. Διαθέτει ένα μακρύτερο κατά 36 χλστ. αμάξωμα (4.922 χλστ.) και σε συνδυασμό με την αύξηση του πλάτους αλλά και του μεταξονίου, προσφέρει μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Το εσωτερικό διακρίνεται τόσο για τα κορυφαία επίπεδα ποιότητας και πολυτέλειας που προσφέρει ο γερμανός κατασκευαστής αλλά και τα το αξεπέραστο τεχνολογικό της υπόβαθρο. Ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη μεγέθους 12,3 ιντσών, αλλά και η οθόνη των 12,3 ινσών στην κονσόλα για το σύστημα πολυμέσων. Προσφέρεται αρχικά από τέσσερις κινητήρες, δύο βενζίνης και δύο πετρελαίου που συνδυάζονται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive. 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!