Αγορά

03 Dec, 2018 Ώρα 23:16

Τριάντα χρόνια στους δρόμους γιορτάζει το Suzuki Vitara

Thumbnail

Ένα αυτοκίνητο με... εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και με φανατικούς οπαδούς, το Suzuki Vitara γιορτάζει φέτος 30 χρόνια παρουσίας.

Close

Το ιαπωνικό μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του το 1988 ως οραματιστής και πρωτοπόρος μιας ολόκληρης γενιάς αυτής των αυθεντικών καθαρόαιμων SUV’s με αυθεντικό σχεδιασμό και δυναμικό χαρακτήρα.

Close

Οι συνολικές πωλήσεις του Vitara σε 191 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο από το 1988 έχουν ξεπεράσει τα 3,65 εκατομμύρια σύμφωνα με τις μετρήσεις έως τέλος Μαρτίου 2018. H συνέχεια φαίνεται ανάλογη καθώς ήδη κυκλοφορεί το ανανεωμένο (facelift)  Vitara που συνεχίζει να έχει ψηλή ζήτηση.

 

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!