04 Δεκ., 2018 Ώρα 15:08

Εκδήλωση «Τρέχω με ασφάλεια μόνο στη πίστα» στο δίαυλο της Λακατάμειας

Thumbnail

Ο στόχος επετεύχθη και μάλιστα με το καλύτερο δυνατό τρόπο!  Μια εκδήλωση με πολλές συμμετοχές και πολλές «κόντρες» που θα γραφτεί στην Ιστορία του κυπριακού Motorsport μιας και πολλοί αξιωματούχοι του κράτους ήταν εκεί για να εκτιμήσουν την ανάγκη που υπάρχει για να κατασκευαστούν πίστες που θα φιλοξενούν όλα αυτά τα παιδιά που δεν έχουν ένα χώρο για να μπορούν να τρέχουν με ασφάλεια.

Η διαδρομή που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν ο πρώην δίαυλος της στρατιωτικής βάσης στη Λακατάμια όπου είχαν διοργανωθεί και στο παρελθόν κάποιοι αγώνες Dragster όταν ο δίαυλος ήταν πολύ μεγαλύτερος και μπορούσε να φιλοξενήσει ακόμα και την elite των αυτοκίνητων του Dragster της εποχής. Ήταν μια πρωτοβουλία του Power Drift Club το οποίο εκεί στο χώρο, αμέσως μετά την εκδήλωση αλλά και την Κυριακή είχε τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της χρονιάς.

Πλέον ο δίαυλος έχει μήκος περίπου 600 μέτρα και έτσι η διοργάνωση δεν μπορούσε να κάνει την διαδρομή μεγαλύτερη από 300 μέτρα και σίγουρα δεν μπορούσε να φιλοξενήσει δυνατά αυτοκίνητα αγώνων Dragster τόσο λόγω απόστασης αλλά και λόγω οδοστρώματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτό την εκδήλωση και που έδειξαν το σθένος αλλά και την αθλητοπρέπεια που άρμοζε σε μια άτυπη εκδήλωση σαν και αυτή!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Άμυνας Κύριο Σάββα Αγγελίδη που ήταν παρών στην εκδήλωση , τον Υπαρχηγό ΕΦ Αντιστράτηγο Κώστα Χρυσηλίου, τον εκτελεστικό πρόεδρο της Minerva Insurance κύριο Μάριο Κουτσοκούμνη καθώς και τον εκπρόσωπο περί αθλητικών θεμάτων του Προεδρικού Κύριο Φοίβο Ζαχαριάδη.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή … και την ομάδα αξιωματικών και κληρωτών της βάσης, για την φιλοξενία καθώς και για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο το σαββατοκύριακο!  

Το μήνυμα δόθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον αναμένουμε να δούμε τα έργα! 

Δείτε τα άτυπα αποτελέσματα των περασμάτων των αυτοκινήτων εδώ.

Δείτε φωτογραφίες απο την mChr Photography και την Motor Addict.