Αγορά

24 Dec, 2018 Ώρα 19:21

Χαμός με τις παραγγελίες του Tesla Model 3 στην Ευρώπη

Thumbnail

Οι παραγγελίες για το Tesla Model 3 άνοιξαν στην Ευρώπη και πλέον το αμερικάνικο ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να παραγγελθεί.

Close

Σύμφωνα με όλες τις διαθέσιμες μέχρι και αυτή τη στιγμή πληροφορίες, το Model 3 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη σε δύο εκδόσεις. Στην τετρακίνητη Long Range και στην επίσης τετρακίνητη Performance, οι οποίες και πιστοποιήθηκαν πρόσφατα σύμφωνα με το πρωτόκολλο του WLTP ως προς τα επίσημα στοιχεία αυτονομίας τους. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη έχει αυτονομία 544 χλμ. και η δεύτερη 530 χλμ. Οι διάθεση των πρώτων αντιτύπων του Model 3 αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή κιόλας Φεβρουάριο με πηγές από το βελγικό δίκτυο Focus-WTV να αναφέρουν πως η Tesla έχει ήδη κλείσει συμφωνία με τις αρχές του λιμανιού Zeebrugge, το οποίο θα παραλαμβάνει ανά εβδομάδα 3.000 αντίτυπα του μοντέλου.

Close

Το ταξίδι κάθε «καραβιάς» θα διαρκεί 15 μέρες περνώντας μέσω από τη διώρυγα του Παναμά. Σύμφωνα με διεθνή μέσα, η International Car Operators (ICO) αναμένεται να επενδύσει για το όλο εγχείρημα στο λιμάνι του Zeebrugge περί τα 2,5 εκ, €.

Close

Αν όλα βαδίσουν βάσει του ως άνω σχεδίου, η Tesla θα είναι σε θέση να διαθέσει στις κατά τόπους αγορές της γηραιάς ηπείρου μέσα στο 2019 περί τα 100.000 Model 3. Από αυτά, τα 20.000 αναμένεται να απορροφηθούν στην αγορά της Γερμανίας, κάτι που θα καταστήσει το Model 3 ως το best seller ηλεκτρικό μοντέλο της εγχώριας αγοράς

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!