Αγορά

22 May, 2017 Ώρα 09:40

HYUNDAI: Το IONIQ έτοιμο να κατακτήσει τους δρόμους της Ευρώπης!

Thumbnail

Αυτό το Καλοκαίρι, το Plug-in Hybrid IONIQ της Hyundai αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην Ευρώπη. Το IONIQ κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: υβριδικό, ηλεκτρικό και συνδυασμός των δύο, με επιδόσεις που προκαλούν θαυμασμό! Tο Plug-in Hybrid έχει αυτονομία 63 χιλιομέτρων με ηλεκτρική οδήγηση,ρύπους 26γρ./χλμ και κατανάλωση 1,1λ/100χλμ (συνδυασμένος κύκλος).

Close

Το νέο μοντέλο θα βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους των ευρωπαϊκών πόλεων, αφού έχει εξασφαλίσει αριθμό διακρίσεων τη χρονιά που πέρασε. “Με την άφιξη του IONIQ Plug-in στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι, ολοκληρώνουμε την οικογένεια του συγκεκριμένου μοντέλου, που θα είναι διαθέσιμο σε όλους για να την απολαμβάνουν!”, δήλωσε ο Jochen Sengpiehl, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Hyundai Motor Europe. “Με την επιλογή τριών εκδόσεων, το IONIQ αποτελεί μοναδική προσφορά - χωρίς συμβιβασμό στο σχεδιασμό, την οδηγική απόλαυση και την τεχνολογία επικοινωνίας, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του. Είναι ένα αυτοκίνητο, πραγματικά κατασκευασμένο για να είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον”, ολοκλήρωσε.

Από πέρυσι, το υβριδικό IONIQ έχει αποσπάσε 13 ευρωπαϊκές διακρίσεις, με μερικές να είναι τίτλοι “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για τις όλες επιδόσεις του, ένα βραβείο Red Dot Design 2016 και 5 αστέρια στις δοκιμές ασφαλείας Euro NCAP.

Close

Επιπρόσθετα από την εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων με απεριόριστα χιλιόμετρα, η Hyundai προσφέρει για το IONIQ εγγύηση 8 χρόνων / 200.000 χιλιομέτρων για την μπαταρία του.  

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!