Ειδήσεις

07 Jan, 2019 Ώρα 10:46

Σαρώνει τα βραβεία το νέο Ford Focus

Thumbnail

Πριν καλά καλά περάσει σε όλες τις αγορές της Ευρώπης, το νέας γενιάς Ford Focus εκπλήσσει ευχάριστα τους δημιουργούς του. Σαρώνει τα βραβεία σε κάθε γωνιά της Ευρώπης δείχνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το μέγεθος της επιτυχίας του.

Close

Πιο συγκεκριμένα, και μέχρι στιγμής πήρε τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς σε χώρες όπως την Φιλανδία, Κροατία, Βέλγιο, Ισπανία και Σκωτία αλλά είναι συνάμα και υποψήφιο για τον τίτλο του Αυτοκινήτου της χρονιάς. Όσον αφορά το τελευταίο, η επιτροπή του θεσμού «Car Of The Year» επέλεξε το νέο Ford Focus σαν ένα από τα επτά μοντέλα που θα διεκδικήσουν στην τελική φάση τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» για το 2019, μέσα από μια λίστα 38 συνολικά καινούριων αυτοκινήτων. Η ανακοίνωση θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Close

Παράλληλα, πήρε βραβεία κατηγορίας στην Ιρλανδία (Small/Compact Car of the Year), Βουλγαρία (Best Compact car), Μεγάλη Βρετανία (Business Best Lower-Medium Car και Best Small Family Car), Γερμανία (Compact category winner), Αυστρία (Start category winner) και Τσεχία (Benefit category winner).

Το νέο Focus δεν σταματά εκεί. Πρόσφατα αξιολογήθηκε με πέντε αστέρια για την ασφάλειά του από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών Euro NCAP και κατατάσσετε σαν ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα με τόσο ψηλή βαθμολογία στο πλαίσιο των νέων, αυστηρότερων πρωτόκολλων δοκιμών του Euro NCAP.

Close

Τo Ford Focus, που σύντομα αναμένεται στους εκθεσιακούς χώρους της Michaels Automotinve, είναι ένα μοντέλο που έχει χαρίσει στη Ford σχεδόν επτά εκατομμύρια πωλήσεις στην Ευρώπη και πάνω από 16 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, από το 1998 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά Focus. Η ολοκαίνουρια γενιά του μοντέλου κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τους πελάτες, δείχνοντας έτσι τη σημασία που έδωσε η εταιρεία για το αυτοκίνητο αυτό. Ένα καινοτόμο μοντέλο, πρότυπο τεχνολογίας που κατέχει τον τίτλο του καλύτερου Focus που κατασκευάστηκε ποτέ! Διαθέτει και την πιο ολοκληρωμένη γκάμα στην ιστορία του μοντέλου αφού παρουσιάζεται σε πεντάθυρες hatchback, wagon και σε ορισμένες αγορές τετράθυρες εκδόσεις, η κάθε μία με αποκλειστική προσωπικότητα για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες του υποψήφιου αγοραστή της μεσαίας κατηγορίας. Ανάμεσά τους τα Focus Trend και Titanium, το σπορ Focus ST-Line και το πολυτελές Focus Vignale. 

Η λίστα με τα βραβεία που κατάκτησε το Ford Focus μέχρι στιγμής:

Car of the Year 2019 – Φιλανδία

Car of the Year 2019 – Κροατία

Belgian Family Car of the Year – Βέλγιο

Irish Car of the Year awards: Small/Compact Car of the Year – Ιρλανδία

Autobild Golden Wheels Award: Best Compact car – Βουλγαρία

BusinessCar Awards: Best Lower-Medium Car – Μεγάλη Βρετανία

Parkers New Car Awards 2019: Best Small Family Car – Μεγάλη Βρετανία

2018 Scottish Car of the Year Awards: Best Family Car – Σκωτία

Auto Zeitung Auto Trophy 2018: Compact category winner – Γερμανία

Great Austrian Automobile Prize: Start category winner – Αυστρία

Entrepreneurs Car of the Year – Ισπανία

Czech Republic Fleet Awards 2018: Benefit category winner – Τσεχία

 

29 Mar, 2024 Ώρα 14:00

WORLD CAR AWARDS: Το HYUNDAI IONIQ 5 N Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων!

Thumbnail

Η εξαιρετικά τιμητική διάκριση για το νέο μοντέλο της Hyundai, για τέταρτη φορά, ανακοινώθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Το βραβείο έρχεται να αναδείξει τα επιτεύγματα της Hyundai στον τομέα της δημιουργίας μοντέλων υψηλών επιδόσεων και ποιότητας! Το IONIQ 5 N συνδυάζει το απλό ηλεκτρικό μοντέλο με τεχνολογίες που ανεβάζουν τις επιδόσεις σε άλλο επίπεδο!

Close

 

 

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τη νέα διάκριση World Performance Car of the Year”, δήλωσε πανευτυχής ο Πρόεδρος και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai, Joehoon Chang. “Αυτή η αναγνώριση έρχεται να καταδείξει την αφοσίωση της Hyundai στη δημιουργία ηλεκτρικών μοντέλων υψηλών επιδόσεων και καινοτομίας. Είναι ωραίο να βλέπεις την αναγνώριση των προσπαθειών σου, με εφτά Παγκόσμια Βραβεία στα τελευταία τρία χρόνια. Είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να καθιερώσουμε στην πρωτοπορία της κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ποιότητας”, ολοκλήρωσε.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν ετήσιο θεσμό, με 100 κριτές από 29 χώρες να δοκιμάζουν και ελέγχουν με λεπτομέρεια τα υποψήφια μοντέλα.

Close