Αγορά

09 Jan, 2019 Ώρα 18:04

Ρεκόρ πωλήσεων στην ιστορία της Volvo

Thumbnail

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Volvo κατάφερε να σπάσει το  φράγμα των 600.000 αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Close

Οι συνολικές πωλήσεις της σουηδικής φίρμας για το 2018 ανήλθαν σε 642.253 αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 12,4% σε σχέση με το 2017. Πρόκειται για το πέμπτο συνεχόμενο ετήσιο ρεκόρ πωλήσεων της σουηδικής εταιρείας από το 2014 και έπειτα.

Για το 2019 προβλέπεται ενίσχυση της θέσης της μάρκας στην αγορά, με τη διάθεση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων στην πολύ δημοφιλή έκδοση με τον κινητήρα Τ3 του XC40, καθώς και με την έναρξη διάθεσης των νέων μοντέλων S60 και V60 Cross Country.

Close

Παράλληλα, μεγάλη έμφαση θα δοθεί στις plug-in υβριδικές εκδόσεις των XC60 και XC90 ιδιαίτερα, σε μια προσπάθεια υποστήριξης του ολοένα και αυξανόμενου ενδιαφέροντος της ελληνικής αγοράς στις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες.

 

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!