Αγορά

15 Jan, 2019 Ώρα 18:15

Νέο ρεκόρ παραγωγής για το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη

Thumbnail

H Νissan ανακοίνωσε ένα νέο, ετήσιο ρεκόρ παραγωγής 56.525 αυτοκινήτων στη Ρωσία, ξεπερνώντας κατά 23% την παραγωγή των 45.847 αυτοκινήτων του 2017.

Close

Το ρεκόρ παραγωγής, έρχεται μετά από ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα για το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη, με την πρόσφατη έναρξη της παραγωγής του νέου X-Trail. Της παραγωγής του εν λόγω μοντέλου στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, προηγήθηκε μια ψηφιακή προσομοίωση της συναρμολόγησης,  επιτρέποντας στην παραγωγική εγκατάσταση να ενσωματώσει αποτελεσματικά τις βέλτιστες πρακτικές  από τα εργοστάσια της Nissan, ανά την Υφήλιο.

Close

Παράλληλα, στα τέλη του 2018, το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη γιόρτασε την παραγωγή του 350.000ου αυτοκινήτου,  με ορόσημο ένα  πορτοκαλί LE Yandex Nissan X-Trail.

Η παραγωγή αυτοκινήτων στο εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη ξεκίνησε το 2009. Σήμερα η μονάδα κατασκευάζει για τη Ρωσική αγορά τα δημοφιλή μοντέλα της Nissan  X-Trail, Qashqai και Murano. Το 2018, κατασκευάστηκαν 26.407  Nissan Qashqai, 26.598 Nissan X-Trail και 3.520 Nissan Murano, στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης.

Close

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!