Έρχεται η ώρα του νέου compact SUV της Skoda

16 Ιαν., 2019 Ώρα 10:13

Η Skoda είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών και αυτό φαίνεται από τα μοντέλα που βγάζει και τη ζήτηση που έχουν. Τον ερχόμενο Μάρτιο στο  σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης η τσέχικη φίρμα θα παρουσιάσει το νέο της μικρό SUV και είναι σίγουρο πως θα κλέψει την παράσταση.

Το ολοκαίνουργιο compact crossover, θα επεκτείνει την οικογένεια των οχημάτων ελευθέρου χρόνου της μάρκας, πλαισιώνοντας τα Kodiaq και Karoq. Η μάρκα έδωσε στην δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα που δείχνει τη σιλουέτα του νέου της μοντέλου, ως πρώτη ένδειξη για το design του μελλοντικού crossover, το οποίο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του το διάστημα 5-17 Μαρτίου. Στην εικόνα διαφαίνεται το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με τον ελκυστικό σχεδιασμό των νέων προβολέων LED, με τα πρωτότυπα φώτα ημέρας, καθώς και τα ενσωματωμένα φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας.

Το urban crossover της Skoda βασίζεται στη σπονδυλωτή πλατφόρμα MQB (Modular Transverse Matrix) του Volkswagen Group, ενώ προσφέρει όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, μαζί με πολλές «Simply Clever» διευκολύνσεις - ένα από τα χαρακτηριστικά της μάρκας.

 

Δείτε Επίσης