Ειδήσεις

17 Jan, 2019 Ώρα 13:35

7 Mitsubishi στο Forza Horizon 4

Thumbnail

Επτά αυτοκίνητα της Mitsubishi προστέθηκαν στο Forza Horizon 4. Πρόκειται για τα 1992 Galant VR4, 1995 Eclipse GSX, 1997 GTO, 1999 Lancer Evolution VI GSR, 2004 Lancer Evolution VIII MR, 2006 Lancer Evolution IX MR, και 2008 Lancer Evolution X GSR.

Close

Επιπλέον το Series 5 update του παιχνιδιού προσθέτει 10 νέες αποστολές, τις Isha’s Taxis, με τον παίκτη να οδηγεί ένα Austin FX4 ταξί του Λονδίνου και μια λιμουζίνα Cadillac. Με την ολοκλήρωση των αποστολών, θα ξεκλειδώνεται το Austin FX4 προκειμένου αυτό να χρησιμοποιείται σε όλο το παιχνίδι. Υπάρχουν αρκετές ακόμη αναβαθμίσεις στο παιχνίδι που μπορείς να τις δεις στο video που ακολουθεί.

 

Close

 

29 Mar, 2024 Ώρα 14:00

WORLD CAR AWARDS: Το HYUNDAI IONIQ 5 N Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων!

Thumbnail

Η εξαιρετικά τιμητική διάκριση για το νέο μοντέλο της Hyundai, για τέταρτη φορά, ανακοινώθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Το βραβείο έρχεται να αναδείξει τα επιτεύγματα της Hyundai στον τομέα της δημιουργίας μοντέλων υψηλών επιδόσεων και ποιότητας! Το IONIQ 5 N συνδυάζει το απλό ηλεκτρικό μοντέλο με τεχνολογίες που ανεβάζουν τις επιδόσεις σε άλλο επίπεδο!

Close

 

 

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τη νέα διάκριση World Performance Car of the Year”, δήλωσε πανευτυχής ο Πρόεδρος και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai, Joehoon Chang. “Αυτή η αναγνώριση έρχεται να καταδείξει την αφοσίωση της Hyundai στη δημιουργία ηλεκτρικών μοντέλων υψηλών επιδόσεων και καινοτομίας. Είναι ωραίο να βλέπεις την αναγνώριση των προσπαθειών σου, με εφτά Παγκόσμια Βραβεία στα τελευταία τρία χρόνια. Είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να καθιερώσουμε στην πρωτοπορία της κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ποιότητας”, ολοκλήρωσε.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν ετήσιο θεσμό, με 100 κριτές από 29 χώρες να δοκιμάζουν και ελέγχουν με λεπτομέρεια τα υποψήφια μοντέλα.

Close