Αγορά

21 Jan, 2019 Ώρα 20:42

Το Nissan LEAF πρώτο σε πωλήσεις στην Νορβηγία

Thumbnail

Οι πωλήσεις του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Nissan LEAF αυξάνονται σε όλη την Ευρώπη,  καθώς η διάθεση των αγοραστών για ηλεκτρικά οχήματα (EVs) αυξάνεται με αμείωτη ένταση. Η Νορβηγία αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση αγοράς για το LEAF, όπου οι  περισσότεροι εκ των αγοραστών επιλέγουν ένα EV,  έναντι οποιουδήποτε άλλου, νέου αυτοκινήτου.

Close

Περισσότερα  από 12.000 LEAF πουλήθηκαν στη Νορβηγία το 2018,  με τον  έντονο προσανατολισμό της χώρας στη βιώσιμη κινητικότητα, να αποτελεί ένα εκ των βασικών λόγων αυτής της επιτυχίας.

Λόγω της σταθερά υψηλής ζήτησης, το Nissan LEAF  πήρε το “στέμμα” των πωλήσεων στην κατηγορία EV, σε όλη την Ευρώπη για το 2018, με περισσότερα από 40.000 αυτοκίνητα του μοντέλου  να έχουν  πωληθεί σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο.

Close

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nissan LEAF συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά των πωλήσεων στα  EVς παγκοσμίως, με περισσότερες από 380.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί από το 2010, όπου και ξεκίνησε η εμπορική διάθεσή της πρώτης γενιάς του μοντέλου.

 

Close

 

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!