Αγορά

29 Jan, 2019 Ώρα 08:53

Στη Γαλλία κατασκευάζονται καθημερινά 1.000 Peugeot 3008

Thumbnail

Το κορυφαίο σε πωλήσεις SUV στη Γαλλία ανακηρύχτηκε το 2018 το Peugeot 3008. Το γαλλικό μοντέλο παράγεται στο εργοστάσιο Sochaux του Ομίλου PSA, έχει αποσπάσει  63 βραβεία παγκοσμίως από την ημερομηνία λανσαρίσματός του και έχει διακριθεί ως Car Of The Year για το 2017 από 58 Ευρωπαίους Δημοσιογράφους από 22 χώρες.

Close

Tο 3008 ξεπέρασε σε μονάδες ακόμη και το Toyota Yaris το οποίο κατασκευάζεται επίσης στη Γαλλία.  Περίπου 1.000 μονάδες παράγονται καθημερινά στο εργοστάσιο Sochaux το οποίο έχει κατασκευάσει συνολικά πάνω από 23 εκατομμύρια αυτοκίνητα!

Close

Έχει σημειώσει πρωτοφανή εμπορική επιτυχία, αποτελεί το τρίτο μοντέλο σε πωλήσεις στη Γαλλία, ενώ παράλληλα έχει συμβάλει στην ηγετική θέση που έχει πλέον η Peugeot πανευρωπαϊκά.

 

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!