Ειδήσεις

11 Feb, 2019 Ώρα 10:10

Hyundai i20: “Used car of the Year” FirstCar Awards

Thumbnail

Διπλή βράβευση για το Hyundai i20, που απέσπασε το βραβείο “Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, μαζί με το βραβείο της κατηγορίας μέχρι ₤10.000. Ο εκδότης του FirstCar, David Motton, δήλωσε σχετικά: “Το Hyundai i20 αποτελεί εξαιρετική αξία αγοράς ως μεταχειρισμένο, για οποιονδήποτε νέο οδηγό. Είναι ασφαλές, εύκολο στην οδήγηση και πολύ πρακτικό. Ανεξάρτητες μετρήσεις αξιοπιστίας από το Warranty Direct το επιβεβαιώνουν. Ακόμα, όποιος αγοράζει ένα Hyundai i20 ηλικίας κάτω των πέντε χρόνων, επωφελείται από το υπόλοιπο της εργοστασιακής εγγύησης, γεγονός που αποτελεί επιπρόσθετο κίνητρο για την επιλογή του, αφού δεν προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα. Το κομψό i20 κυκλοφορεί με εξαιρετικό εξοπλισμό και επιλογή από υπερσύγχρονους κινητήρες”.

Close

Ο Michael Steward, Fleet Director, δήλωσε με τη σειρά του: “Η μάρκα Hyundai έχει κτιστεί πάνω σε εξαιρετικά επίπεδα αξιοπιστίας και εκπληκτική αξία αγοράς. Από αυτή την άποψη, το i20 είναι πράγματι η τέλεια εκπροσώπηση της αξίας της μάρκας. Παρά το γεγονός ότι η Hyundai έχει προχωρήσει στην παραγωγή πρωτοποριακών μοντέλων τεχνολογίας κυττάρων υδρογόνου, στη δυναμική σειρά “Ν” και στα ηλεκτρικά μοντέλα, παραμένουμε δεσμευμένοι στην προσφορά αυτοκινήτων όπως το i20: προσιτά στον καθένα, πρακτικά, ευχάριστα και ιδανικά για νέους οδηγούς”.  

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.