Ειδήσεις

25 Feb, 2019 Ώρα 11:15

Yamaha Racing Experience: Μοναδικό προνόμιο για λίγους...

Thumbnail

Η Yamaha προσκαλεί όλους τους κατόχους YZF-R1M του 2019 να συμμετάσχουν χωρίς χρέωση στο Yamaha Racing Experience στην πίστα του Silverstone!

Close

Όλα θα γίνουν στις 13 και 14 Μαΐου στη φημισμένη βρετανική πίστα, σε μια εκδήλωση που απολαμβάνει την εκτίμηση των τυχερών ιδιοκτητών του υπερόπλου της Yamaha. Όλα έχουν μελετηθεί ώστε να καλύψουν μια μεγάλη γκάμα αναβατών με διαφορετικά επίπεδα δεξιότητας και εμπειρίας. Το Yamaha Racing Experience διαρκεί δύο «γεμάτες» μέρες και έχει στόχο να βοηθήσει όλους τους αναβάτες να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις οδηγικές τους δυνατότητες στην πίστα. Η πρώτη ημέρα περιλαμβάνει εξειδικευμένα εργαστήρια από ειδικούς της Yamaha Racing, οι οποίοι θα εξηγήσουν τις μαγικές πτυχές του συστήματος ελέγχου πορείας της μοτοσυκλέτας, της ηλεκτρονικής ανάρτησης και πολλών ακόμα παραμέτρων, επιτρέποντας σε όλους τους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τις μοτοσυκλέτες που διαθέτουν.

Close

Τη δεύτερη μέρα όλοι οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από τους κορυφαίους αναβάτες της Yamaha Racing, καθώς και από ειδικούς επαγγελματίες, κατά τη διάρκεια ειδικών διαδρομών στην πίστα που θα επιτρέψουν σε όλους να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες του YZF-R1M. Αν δεν έχετε παραγγείλει ήδη το δικό σας YZF-R1M 2019, υπάρχει ακόμα χρόνος να κάνετε κράτηση της νέας σας μοτοσυκλέτας στη διεύθυνση https://r1m.yamaha-motor.eu/ και να διεκδικήσετε τη δωρεάν θέση στην εκδήλωση. Οι κάτοχοι των μοντέλων YZF-R1M πριν από το 2019 είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο Yamaha Racing Experience με ξεχωριστή χρέωση.

Για την εγγραφή στην εκδήλωση πρέπει να επικοινωνήσουν στη διεύθυνση [email protected]

Close

 

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.