Ειδήσεις

27 Feb, 2019 Ώρα 13:39

Πορεία εράνου του Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου “ΖΩΗ” με Μοτοσυκλετιστές

Thumbnail

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019, ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος “ΖΩΗ”, διοργάνωσε πορεία εράνου στην επαρχίας Λευκωσίας με εθελοντές τους Ενωμένους Μοτοσυκλετιστές Κύπρου, τους Μοτοσυκλετιστές της Λέσχης Αυγόρου και άλλους μοτοσυκλετιστές φίλους του Συνδέσμου.

Close

Ο Σύνδεσμος συγχαίρει όλους τους μοτοσυκλετιστές που λαμβάνουν μέρος στις ετήσιες πορείες του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου “ΖΩΗ”, γιατί κάθε φορά χωρίς καμία υποχρέωση προσφέρουν πρόθυμα  και ανιδιοτελώς τη βοήθεια τους προκειμένου να στηρίξουν το έργο του, που δεν είναι άλλο από τη παροχή βοήθειας  στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες συναφείς αιματολογικές ασθένειες.

Close

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις κοινότητες από τις οποίες πέρασαν οι μοτοσυκλετιστές για την πορεία εράνου: Αρεδιού, Ασκάς, Εκκλησιαστική κοινότητα Γαλάτας, Κακοπετριά, Κάτω Κουτραφάς, Φαρμακάς, Πολύστυπος, Ποταμιά, Πέρα Ορεινής, Καπέδες, Περιστερώνα, Ομόνοια Περιστερώνας, Παλαιχώρι. Επίσης ευχαριστούμε και τις κοινότητες Αγίοι Τριμιθιάς, Βυζακιά,Κοράκου, Καλλιάνα, Πεδουλάς, Αληθινού, Ακάκι, Συν. Ανθούπολης, Μένοικο, Καμπιά, Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου και Αγία Βαρβάρα οι οποίες  θα κάνουν κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό  του Συνδέσμου.

Close

Θερμές ευχαριστίες και στην εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, η οποία θα είναι για ακόμα μία χρονιά ο χορηγός καυσίμων στις πορείες εράνου του Συνδέσμου με τους μοτοσυκλετιστές.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοηθούν και στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου.

15 Apr, 2024 Ώρα 18:33

Οι Γερμανοί σκέφτονται απαγόρευση χρήσης των Ι.Χ. τα Σαββατοκύριακα!

Thumbnail

Ο υπουργός Μεταφορών της Γερμανίας απειλεί να απαγορεύσει την οδήγηση τα Σαββατοκύριακα για την επίτευξη των κλιματικών στόχων, εάν ο κυβερνητικός συνασπισμός δεν περάσει μεταρρυθμίσεις στο νόμο για την προστασία του κλίματος μέχρι τον Ιούλιο.

Close

“Το γεγονός ότι η τροποποίηση δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ οδηγεί σε σημαντικές νομικές και πραγματικές αβεβαιότητες”, έγραψε ο φιλελεύθερος πολιτικός Φόλκερ Βίσσινγκ σε επιστολή του προς τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων του συνασπισμού, όπως μετέδωσε την Πέμπτη το γερμανικό πρακτορείο BILD. “Αυτό δεν εξυπηρετεί ούτε το κλίμα ούτε τη φήμη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης”, ανέφερε.

Η μείωση της κυκλοφορίας για την επίτευξη των κλιματικών στόχων θα ήταν δυνατή μόνο με μέτρα που είναι δύσκολο να επικοινωνηθούν στο κοινό, όπως “ολοκληρωμένες και καθολικές απαγορεύσεις οδήγησης τα Σάββατα και τις Κυριακές”, πρόσθεσε ο Wissing.

Close

Εάν ο συνολικός στόχος δεν επιτευχθεί δύο συνεχόμενα έτη, τότε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα αποφασίσει σε ποιον τομέα και με ποια μέτρα θα επιτευχθεί η επιτρεπόμενη συνολική ποσότητα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα έως το 2030.

Εάν οι σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις δεν περάσουν από το κοινοβούλιο έως τις 15 Ιουλίου, προειδοποίησε ο Βίσινγκ, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και Μεταφορών θα υποχρεωθεί να υποβάλει “άμεσο πρόγραμμα δράσης που θα διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα ετήσια επίπεδα εκπομπών του τομέα των μεταφορών” έως το 2030 – το οποίο θα περιλαμβάνει απαγόρευση οδήγησης τα Σαββατοκύριακα.

Close