Ειδήσεις

02 Mar, 2019 Ώρα 12:27

Nostalgia Party για τους φίλους του Καρναβαλιού Αγλαντζιάς

Thumbnail

Όπως έχουμε ξαναπεί η ομάδα της STS Events η οποία ανήκει στην οικογένεια της Digital Tree έχει αναλάβει τη διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού στην Αγλαντζία. Αυτό εννοεί ότι σήμερα θα μας προσφέρουν ένα πανέμορφο Nostalgia Party. 

Close

Τα Nostalgia Parties είναι μία σειρά θεματικών pop-up μουσικών εκδηλώσεων, η οποία ξεκίνησε το 2014. Με περισσότερες από 40 εκδηλώσεις μέχρι σήμερα σε όλη την Κύπρο, τα Nostalgia Parties φιλοδοξούν να ταξιδεύουν το κοινό σε «νοσταλγικές» μουσικές στιγμές συνοδευμένες από το συναίσθημα της παλιάς καλής κουλτούρας του χορού. Οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται σε όλους όσοι έχουν «γευτεί» τις περασμένες δεκαετίες, αλλά και σε όσους έχουν την… περιέργεια να τις ανακαλύψουν! Όπου είναι εφικτό, οι εκδηλώσεις αποκτούν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καλύπτοντας τις ανάγκες εγγεγραμμένων οργανισμών και συνδέσμων της Κύπρου που έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση.

Close

Το 70s και 80s disco party θα γίνει μέσα σε μια pop-up καρναβαλίστικη τέντα που έχει στηθεί απέναντι από την εκκλησία του Απ. Ανδρέα στη Λεωφόρο Κερύνειας.

Το party θα διαρκέσει από τις 8 μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα και θα περιλαμβάνει αγαπημένα disco και dance classics από τις δύο παρελθοντικές δεκαετίες.

Close

Η είσοδος είναι €5 και οι διοργανωτές μας παροτρύνουν να κοπιάσουμε νωρίς αφού η μουσική θα αρχίσει από τις 8μμ και θα υπάρχουν διάφορες νόστιμες επιλογές ποτού και φαγητού, συμπεριλαμβανομένου και χορτοφαγικού μενού.

Αν θέλετε ελάτε μασκαρεμένοι, αν θέλετε όχι. Εμείς θα είμαστε εκεί!

Δείτε το facebook event εδώ.

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.