Nostalgia Party για τους φίλους του Καρναβαλιού Αγλαντζιάς

02 Μαρ., 2019 Ώρα 12:27

Όπως έχουμε ξαναπεί η ομάδα της STS Events η οποία ανήκει στην οικογένεια της Digital Tree έχει αναλάβει τη διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού στην Αγλαντζία. Αυτό εννοεί ότι σήμερα θα μας προσφέρουν ένα πανέμορφο Nostalgia Party. 

Τα Nostalgia Parties είναι μία σειρά θεματικών pop-up μουσικών εκδηλώσεων, η οποία ξεκίνησε το 2014. Με περισσότερες από 40 εκδηλώσεις μέχρι σήμερα σε όλη την Κύπρο, τα Nostalgia Parties φιλοδοξούν να ταξιδεύουν το κοινό σε «νοσταλγικές» μουσικές στιγμές συνοδευμένες από το συναίσθημα της παλιάς καλής κουλτούρας του χορού. Οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται σε όλους όσοι έχουν «γευτεί» τις περασμένες δεκαετίες, αλλά και σε όσους έχουν την… περιέργεια να τις ανακαλύψουν! Όπου είναι εφικτό, οι εκδηλώσεις αποκτούν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καλύπτοντας τις ανάγκες εγγεγραμμένων οργανισμών και συνδέσμων της Κύπρου που έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση.

Το 70s και 80s disco party θα γίνει μέσα σε μια pop-up καρναβαλίστικη τέντα που έχει στηθεί απέναντι από την εκκλησία του Απ. Ανδρέα στη Λεωφόρο Κερύνειας.

Το party θα διαρκέσει από τις 8 μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα και θα περιλαμβάνει αγαπημένα disco και dance classics από τις δύο παρελθοντικές δεκαετίες.

Η είσοδος είναι €5 και οι διοργανωτές μας παροτρύνουν να κοπιάσουμε νωρίς αφού η μουσική θα αρχίσει από τις 8μμ και θα υπάρχουν διάφορες νόστιμες επιλογές ποτού και φαγητού, συμπεριλαμβανομένου και χορτοφαγικού μενού.

Αν θέλετε ελάτε μασκαρεμένοι, αν θέλετε όχι. Εμείς θα είμαστε εκεί!

Δείτε το facebook event εδώ.

Δείτε Επίσης