Ειδήσεις

05 Mar, 2019 Ώρα 11:59

Η μεγάλη γιορτή της Harley-Davidson για τα 115 της χρόνια

Thumbnail

Η πρώτη φορά που η Harley-Davidson διοργάνωσε εορταστική τελετή για να γιορτάσει τα γενέθλια της, ήταν το 1953 όπου η εταιρεία συμπλήρωνε 50 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Αυτό έγινε από μια μικρή ομάδα παραγόντων της εταιρείας στο εργοστάσιο της στο Milwaukee. Όμως, πολλά έχουν αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα στην πόλη αυτή. Η Harley-Davidson γιορτάζει τα 115α γενέθλια της με μια πομπή 6.500 μοτοσικλετών μέσα στο κέντρο του Milwaukee, σε μια γιορτή που τράβηξε 150.000 επισκέπτες, με αναβάτες από Κίνα, Βιετνάμ, Κολομβία, Καμπότζη, Ινδονησία και ότι άλλες χώρες. 

Close

Η γιορτή αυτή διοργανώνεται κάθε πέντε χρόνια, αρχής γενομένης το 1988 η οποία ονομάστηκε «The Reunion» και συμπεριλάμβανε δέκα διαφορετικές πομπές μοτοσυκλέτας από ολόκληρη την Αμερική, με προορισμό φυσικά το Milwaukee. Με 115 χρόνια υπηρεσίας στον χώρο, η Harley-Davidson είναι πλέον πιο έτοιμη από ποτέ για νέους ορίζοντες, τόσο από άποψη προϊόντων αλλά και υπηρεσιών. Νέες μοτοσυκλέτες που αναμένονται από τους λάτρεις της μάρκας, όπως η Livewire και η Pan America 1250 (η πρώτη μοτοσυκλέτα περιπέτειας της εταιρείας!), αλλά και η 975cc Streetfighter (που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020), αποτελούν μόνο το επιφανειακό μέρος του σχεδίου της H-D. Η κοινότητα των αναβατών της Harley, έχει το δικό του «σπίτι» με το Harley Owners Group (H.O.G), το οποίο διοργανώνει συνεχώς εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, με μέλη να έχουν συνεχής επαφή με κέντρο πληροφόρησης και εξυπηρέτησης της εταιρείας για όλες τις ανάγκες τους. Μέσο του H.O.G, η H-D θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο το δίκτυο των αντιπροσώπων της, και η πρώτη κίνηση είναι η διοργάνωση μιας γιορτής αντάξιας αυτής των 115ων γενεθλίων, αλλά στην Ευρώπη! 

Close

Η μεγάλη γιορτή της Harley-Davidson θα διεξαχθεί στο Cascais της Πορτογαλίας τον Ιούνιο φέτος. Εκεί όπου αναμένεται το μεγαλύτερο πλήθος λατρών της Harley-Davidson που μαζεύτηκε ποτέ στον ίδιο χώρο μέσα στα 115 χρόνια ύπαρξης της εταιρείας. Η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν και ανοιχτή για όλους και όλες από τις 13-19 Ιουνίου, στο λεγόμενο Bike Week για την απόλυτη και πιο ολοκληρωμένη γιορτή Harley-Davidson που διεξήχθη ποτέ!

 

Close
29 Mar, 2024 Ώρα 14:00

WORLD CAR AWARDS: Το HYUNDAI IONIQ 5 N Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων!

Thumbnail

Η εξαιρετικά τιμητική διάκριση για το νέο μοντέλο της Hyundai, για τέταρτη φορά, ανακοινώθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Το βραβείο έρχεται να αναδείξει τα επιτεύγματα της Hyundai στον τομέα της δημιουργίας μοντέλων υψηλών επιδόσεων και ποιότητας! Το IONIQ 5 N συνδυάζει το απλό ηλεκτρικό μοντέλο με τεχνολογίες που ανεβάζουν τις επιδόσεις σε άλλο επίπεδο!

Close

 

 

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τη νέα διάκριση World Performance Car of the Year”, δήλωσε πανευτυχής ο Πρόεδρος και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai, Joehoon Chang. “Αυτή η αναγνώριση έρχεται να καταδείξει την αφοσίωση της Hyundai στη δημιουργία ηλεκτρικών μοντέλων υψηλών επιδόσεων και καινοτομίας. Είναι ωραίο να βλέπεις την αναγνώριση των προσπαθειών σου, με εφτά Παγκόσμια Βραβεία στα τελευταία τρία χρόνια. Είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να καθιερώσουμε στην πρωτοπορία της κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ποιότητας”, ολοκλήρωσε.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν ετήσιο θεσμό, με 100 κριτές από 29 χώρες να δοκιμάζουν και ελέγχουν με λεπτομέρεια τα υποψήφια μοντέλα.

Close