AutoFix Show 2017

25 Μαΐ., 2017 Ώρα 10:14

Η μοναδική in house exhibition της Κύπρου, διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, με περισσότερους από 40 ξένους εκθέτες. Κολοσσιαίες εταιρείες, που κατέχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς στο χώρο της αυτοκίνησης παγκοσμίως, για την τρίτη έκθεση απο την Καποδίστριας.

Πέραν των 40 εκθετών, συνεργάτες της εταιρείας. Ανάμεσά τους εταιρείες και εργοστάσια που προμηθεύουν με εξαρτήματα και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, όπως Robert Bosch, Schaeffer Automotive, NGK και Mann Filter, η Hankook, αλλά και η Castrol, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των λιπαντικών. Εκτιμάται πως η Λευκωσία θα επωφεληθεί από περίπου 250 διανυκτερεύσεις, βάζοντας το στίγμα της στο χάρτη του συνεδριακού τουρισμού.

Η έκθεση AutoFix απευθύνεται σε επαγγελματίες της αυτοκίνησης, μηχανολόγους, επιχειρήσεις που διαθέτουν στόλο εμπορικών και επιβατικών οχημάτων, επαγγελματίες οδηγούς και οδηγούς που θα ήθελαν να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης, ιδιαίτερα στο χώρο των ανταλλακτικών, ελαστικών και λιπαντικών.

Το show είναι εμπλουτισμένο με διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ζωντανά σε λειτουργία τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό συνεργείων που παρέχει η Bosch και τα KS Tools. Η ιδέα γεννήθηκε πριν από πέντε χρόνια εν μέσω οικονομικής κρίσης, ενώ η έκθεση άνοιξε πρώτη φορά τις πύλες της τον Απρίλιο του 2013 μόλις μερικές εβδομάδες μετά την κατάρρευση σημαντικού τμήματος του τραπεζικού τομέα.

Δείτε Επίσης