14 Μαρ., 2019 Ώρα 15:22

Motorace Track Day @ Achna Speedway

Thumbnail

Το Motorace Track Day επιστρέφει δυναμικά για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 17/3/2019 στην πίστα της  Άχνας από τις 9. 00 π.μ -15.00 μ.μ .

 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη συνάντηση μοτοσυκλετών στη πίστα όπου οι αναβάτες μπορούν να δοκιμάσουν με πλήρη ασφάλεια τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας τους και τις δικές τους.

 

Το Motorace Track Day είναι σχεδιασμένο για κάθε επίπεδο αναβάτη και για όλους τους τύπους μοτοσυκλέτας (street, adventure, cruise etc.).  

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε 4 ομάδες με βάση το επίπεδο, την εμπειρία και την ταχύτητα (lap time)  του κάθε οδηγού.  Στην μπλε ομάδα κατατάσσονται οι αρχάριοι οδηγοί ή οδηγοί που δεν έχουν ξανατρέξει σε πίστα. Η πράσινη ομάδα είναι το δεύτερο επίπεδο για οδηγούς με περισσότερη εμπειρία ενώ ακολουθούν οι έμπειρες και γρήγορες ομάδες που είναι η Κίτρινη και η Κόκκινη αντίστοιχα.

Οι θέσεις στα Track Days είναι περιορισμένες και εγγραφές γίνονται διαδικτυακά στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.motorace.com.cy/trackday

 

 

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να βρίσκονται στην πίστα το αργότερο μέχρι τις 8.00 π.μ. για την επιβεβαίωση της εγγραφής τους, την παραλαβή και εγκατάσταση του lap timer sensor στην μοτοσυκλέτα, τον καθορισμό της ομάδας τους  και την παραλαβή και επικόλληση του αυτοκόλλητου με το χρώμα της ομάδας τους στην μοτοσυκλέτα.

Η είσοδος στην πίστα αρχίζει στις 9:00 με την μπλε ομάδα. Κάθε ομάδα θα έχει 20 λεπτά στη πίστα και μόλις τελειώσει ακολουθούν οι επόμενες ομάδες. Κάθε ομάδα θα βρίσκετε συνολικά στην πίστα 4 φορές. Υπάρχει πάντοτε αναρτημένο πρόγραμμα για να γνωρίζουν οι οδηγοί πότε θα μπουν στην πίστα.  

Οι αναβάτες οφείλουν να έχουν την μοτοσυκλέτα τους σε άριστη κατάσταση και να διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ρουχισμού και προστασίας: Κράνος, παντελόνι με προστασία, σακάκι με προστατευτικά ή ολόσωμη στολή, γάντια και μπότες μοτοσυκλέτας.

Η εταιρεία J.L Motorace ως διοργανωτής και υποστηρικτής των Track Days προσφέρει ειδικές τιμές για τα μέλη του Track Day τόσο σε εξαρτήματα μοτοσυκλέτας ρουχισμό και προστασία του αναβάτη.  Οι συμμετέχοντες μπορούν να γίνουν μέλη σε κλειστό group στο Facebook όπου μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις και να συζητούν θέματα που αφορούν τα Track days και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή στην Achna Speedway.