Αγορά

31 May, 2017 Ώρα 11:55

Honda Civic 1.5 Turbo

Thumbnail

Η κορυφαία σχέση τιμής / αγοράς στην κατηγορία

Close

Νέα γενιά, η δέκατη στη σειρά για το θρυλικό Civic της Honda. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη και φυσικά η πιο σημαντική για το Ιαπωνικό εργοστάσιο. Το νέο Civic είναι ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο τόσο σε σχεδίαση, όσο και σε τεχνολογία με κινητήρες τούρμπο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Σχεδιαστικά θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία εστιάζοντας στην ευρυχωρία και την ευελιξία.

Το ολοκαίνουριο μοντέλο, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Κυπριακή αγορά στο φετινό σαλόνι αυτοκινήτου, κυριολεκτικά δεν θυμίζει τίποτε από τα Civic του παρελθόντος. Έχει μεγαλώσει σε μήκος κατά 13,6 εκατοστά φθάνοντας τα 4,50+ μέτρα ενώ αυξημένο είναι και το πλάτος, όχι όμως και το ύψος το οποίο έχει χαμηλώσει κατά 20 χιλιοστά. Αριθμοί που σε συνδυασμό με τους μεγάλους αεραγωγούς, τους τονισμένους θόλους και το φουσκωτό προφυλακτήρα δημιουργούν μια ιδιαίτερα σπορ αλλά και δυναμική εικόνα. Την αύξηση του μήκους ακολούθησε και το μεταξόνιο, που με σχεδόν 2,70 μέτρα είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας. Ιδιαίτερα καλός είναι και ο μεγαλύτερος της κατηγορίας χώρος αποσκευών, που με ελάχιστη χωρητικότητα τα 478 λίτρα καλύπτει πλήρως την οικογενειακή διάσταση του καινούργιου Honda.

Close

Από πλευράς σχεδιασμού το εσωτερικό είναι μοντέρνο άνετο και ποιοτικό. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, ενώ όλα ελέγχονται από μια οθόνη αφής 7,0 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό. Το σύστημα infotainment της νέας γενιάς είναι σαφώς καλύτερο και πιο γρήγορο και με πλήρης δυνατότητες διασύνδεσης smartphones, είτε με Apple CarPlay είτε με Android Autο. Παράλληλα, ο βασικός εξοπλισμός όλων των Civic περιλαμβάνει το Honda Sensing. Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού ασφαλείας στην κατηγορία. Δηλαδή μια πλήρη «ομπρέλα» συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, με λειτουργίες όπως Collision Mitigation Braking System, Lane Keeping Assist System, Adaptive Cruise Control, Traffic Sign Recognition, Blind Spot Information, πίσω κάμερα πολλαπλών γωνιών κ.λπ. Άξιο αναφοράς και ο σπορ χαρακτήρας του εσωτερικού που τονίζεται ακόμα περισσότερο από τη θέση οδήγησης. Ο οδηγός κάθεται χαμηλά και νοιώθει ένα με το αυτοκίνητο, ενώ διαθέτει και μια εξαιρετική περιφερειακή ορατότητα.

Η έκδοση που αναμένεται να σηκώσει το βάρος της επιτυχίας στην Κυπριακή αγορά δεν είναι άλλη από αυτή με τον τετρακίλυνδρο κινητήρα 1.5 λίτρων turbo βενζίνης που αποδίδει 182 συνολικά ίππους, ενώ συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Έκδοση που προσφέρει μια εντυπωσιακή σχέση αξίας / αγοράς αφού όλα τα πιο πάνω προσφέρονται στην τιμή των 20.900 ευρώ . 

 

Close
15 Apr, 2024 Ώρα 14:36

Όφελος μέχρι και €4.000 για το Nissan Qashqai από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει άμεσα διαθέσιμα Nissan Qashqai με όφελος μέχρι  €4.000. Η προσφορά αφορά τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του best seller SUV της Nissan με  αυτόματο κιβώτιο και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Close

Το Nissan Qashqai είναι ένα μοντέλο που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γράψει ιστορία, όχι μόνο ως ένα πρωτοπόρο μοντέλο για την Nissan, αλλά και ως το πιο πετυχημένο SUV μοντέλο στην κατηγορία του. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2007 και σήμερα στις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα βρίσκεται η τρίτη γενιά του μοντέλου. Ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό και σύγχρονο σχεδιασμό, τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, άνεσης, τεχνολογίας και Ιαπωνικής αξιοπιστίας που προσφέρει. 

 

Close

 

Σημείο αναφοράς η Mild Hybrid τεχνολογία που εφοδιάζει τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T, αλλά και το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα e-POWER, που προσφέρει την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, με απεριόριστη αυτονομία και χωρίς φόρτιση. Με εκδόσεις τόσο δικίνητες όσο και τετρακίνητες, το Qashqai καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή. Ένα μοντέλο που συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από έρευνα σε 50.000 Βρετανούς καταναλωτές. Πριν από μερικούς μήνες απέσπασε για ακόμη μια φορά τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP. 

Close

To Nissan Qashqai βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε εκδόσεις Mild Hybrid αλλά και με το καινοτόμο σύστημα e-Power, με όφελος μέχρι €4.000, άμεση παράδοση και επτά χρόνια εγγύηση.