Ειδήσεις

02 Jun, 2017 Ώρα 08:56

Δώσε Ονομα Στο Seat!

Thumbnail

Το βασικό κριτήριο για το όνομα του SUV που θα τοποθετηθεί πάνω από την κατηγορία του Ateca, είναι αυτό να προέρχεται ως συνήθως από την Ισπανική γεωγραφία. Η μάρκα έχει ήδη λάβει από όλη την Ισπανία πολλές προτάσεις ονόματος για το νέο μοντέλο.

Close

Η SEAT αποφάσισε να καλέσει όλους τους φίλους της μάρκας να προτείνουν και αργότερα να ψηφίσουν το όνομα του νέου SUV που πρόκειται να γράψει ιστορία. Στην προσπάθεια μας να λανσάρουμε το project επαναπροσδιορίσαμε την τυπική διαδικασία προκειμένου να εμπλέξουμε το κοινό και τους οπαδούς της μάρκας σε όλο τον κόσμο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Από την 1η Ιουνίου έως και τις 22 Ιουνίου, οποιοσδήποτε μπορεί να προτείνει το αγαπημένο του όνομα για το νέο μοντέλο της SEAT Εκτός από τα κριτήρια της Ισπανικής γεωγραφίας, η SEAT έχει συμπεριλάβει μεταξύ άλλων ότι το όνομα θα πρέπει να ταιριάζει με τις αξίες της μάρκας και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και να προφέρεται εύκολα σε διαφορετικές γλώσσες. Κάθε πρόταση που θα υποβάλλεται κατά τη διεξαγωγή του πρώτου σταδίου θα λαμβάνεται υπόψη, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετοχών.

Close

Λίστα επιλεγμένων προτάσεων. Λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια, εμπειρογνώμονες της SEAT ειδικοί στην ονοματοδοσία καθώς και πελάτες από διαφορετικές χώρες θα συμμετάσχουν κατά το στάδιο αυτό της προεπιλογής σε ομάδες, προκειμένου να διεξάγουν δοκιμές σε διάφορες αγορές ώστε να καταλήξουν σε τουλάχιστον τρία ονόματα. Τα τελικά υποψήφια ονόματα θα ανακοινωθούν στις 12 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η δημόσια ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή από τις 12 έως τις 25 Σεπτεμβρίου για να επιλεγεί το αγαπημένο όνομα μεταξύ των φιναλίστ. Νικητήριο όνομα θα ανακηρυχθεί αυτό με τις περισσότερες ψήφους. Ανακοίνωση του νικητήριου ονόματος. Η SEAT θα αποκαλύψει το όνομα του νέου SUV μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.