Νέα μοντέλα

07 Jun, 2017 Ώρα 08:07

Nissan X Trail 2017 Facelift Και Οχι Μόνο

Thumbnail

Το καινούργιο Nissan X Trail 2017 για την Ευρωπαϊκή αγορά έχει ένα δυνατό facelift. Στο εμπρός μέρος, η εμφάνιση είναι η καινούργια V εμφάνιση της Nissan, τα φώτα είναι LED και έχουν για πρώτη φορά Adaptive Front Lighting System (AFS) Τα φώτα ομίχλης είναι τώρα τετράγωνα αντί για στρογγυλά. Στο πίσω μέρος, η σχεδίαση είναι πλέον πιο δυναμική και έχει λεπτομέρειες που δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο X Trail 2017 Τα φώτα είναι και εδώ LED ενώ υπάρχουν νέες ζάντες 17 και 18 ιντσών και διάφορα option στα πλαινά, αλλά και τέσσερα διαφορετικά χρώματα μαζί με το πορτοκαλί στις φωτογραφίες μας.

Close

Στο εσωτερικό, το τιμόνι είναι νέου σχήματος, για να βοηθάει τον οδηγό να μπαίνει και να βγαίνει πιο εύκολα αλλά και να βλέπει καλύτερα τα όργανα, είναι για πρώτη φορά θερμαινόμενο και έχει νέες λειτουργίες. Σύμφωνα με την Nissan, υπάρχουν πιο ποιοτικά υλικά ειδικά για τα πλαστικά, τα καθίσματα είναι θερμαινόμενα ενώ το interface για το navigation είναι καινούργιο και θα ακούτε μέσω ενός Bose Premium audio system. Η συνολική χωρητικότητα περνάει σε 565 λίτρα.

Κυρίως, το νέο X Trail θα έχει ProPilot σύστημα αυτόνομης οδήγησης το 2018 που θα βοηθάει τον οδηγό στο φρενάρισμα και στην κίνηση, ενώ υπάρχουν και άλλα βοηθήματα για την ασφάλεια των πεζών και το έξυπνο φρενάρισμα. Οι κινητήρες θα είναι 177 &163 & 130 αλόγων και οι επιλογές που έχει ο υποψήφιος πελάτης είναι για μετάδοση 4wd ή 2wd αλλά και κιβώτια manual ή CVT

Close
24 Apr, 2024 Ώρα 13:23

Λαμπερή παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Porsche Taycan

Thumbnail

Στη ζωή, βιώνουμε στιγμές γεμάτες μαγεία.

Close

Στιγμές που κάνουν την καρδιά να χτυπάει πιο δυνατά, στιγμές ευφορίας, καθαρής χαράς.

Όπως είναι οι στιγμές στη θέση του οδηγού του νέου Porsche Taycan.

Close

Του μόνου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου που υπερδιεγείρει τις αισθήσεις και σε φορτώνει συναισθήματα.

Συναισθήματα τόσο ιδιαίτερα που δημιούργησαν ακόμη και την δική τους λέξη: Overfeel

Close

 

 

Αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό συναίσθημα προσέφερε στους προσκεκλημένους της η Porsche Cyprus στην φαντασμαγορική αποκάλυψη του νέου Porsche Taycan το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου στο Destination Porsche Limassol. 

Μια Overfeel, ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά αποτέλεσε ο ιδιαίτερος τρόπος που ο καλλιτέχνης Λουκής Αγρότης, ζωγράφισε μέσα σε μόνο λίγα λεπτά σε κενό καμβά το νέο Porsche Taycan, κερδίζοντας τον θαυμασμό των παρευρισκομένων.  Θαυμασμός που διατηρήθηκε αμείωτος, αφού αμέσως μετά ακολούθησαν με ένα πολύ επιβλητικό τρόπο τα αποκαλυπτήρια του νέου Porsche Taycan.

 

 

Ο συνδυασμός χρωμάτων σε iced blue διάθεση, στον φωτισμό, τα cocktails και τα εδέσματα της βραδιάς, συμπλήρωσαν μια άκρως ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη στην εξέλιξη και την δημιουργικότητα.   Ταυτόχρονα με jazz διάθεση οι Γιάννης Μοδίτης και Μιχάλης Τσερκέζος, παρέσυραν το κοινό με την μουσική τους, προσθέτοντας στην εκδήλωση τα πιο μελωδικά ηχοχρώματα.

Η Παυλίνα Ιακωβίδου Marketing & PR Manager της Porsche Cyprus, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, σημειώνοντας πως με την κατασκευή του νέου ηλεκτρικού Taycan, η Porsche συνεχίζει να «ανεβάζει» ταχύτητα στην ηλεκτροκίνηση και να χαράζει τον δικό της μοναδικό δρόμο στην νέα εποχή. 

 

 

Η Porsche προσφέρει τη δυνατότητα στους λάτρεις της λεπτομέρειας, να έχουν ρόλο σχεδιαστή στο δικό τους ξεχωριστό Taycan μέσω του online car configurator της εταιρείας που θα βρείτε στο ακόλουθο link: https://www.porsche.com/central-eastern-europe/en/_cyprus_/models/taycan/taycan-models/taycan/

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.