Nissan X Trail 2017 Facelift Και Οχι Μόνο

07 Ιουν., 2017 Ώρα 08:07

Το καινούργιο Nissan X Trail 2017 για την Ευρωπαϊκή αγορά έχει ένα δυνατό facelift. Στο εμπρός μέρος, η εμφάνιση είναι η καινούργια V εμφάνιση της Nissan, τα φώτα είναι LED και έχουν για πρώτη φορά Adaptive Front Lighting System (AFS) Τα φώτα ομίχλης είναι τώρα τετράγωνα αντί για στρογγυλά. Στο πίσω μέρος, η σχεδίαση είναι πλέον πιο δυναμική και έχει λεπτομέρειες που δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο X Trail 2017 Τα φώτα είναι και εδώ LED ενώ υπάρχουν νέες ζάντες 17 και 18 ιντσών και διάφορα option στα πλαινά, αλλά και τέσσερα διαφορετικά χρώματα μαζί με το πορτοκαλί στις φωτογραφίες μας.

Στο εσωτερικό, το τιμόνι είναι νέου σχήματος, για να βοηθάει τον οδηγό να μπαίνει και να βγαίνει πιο εύκολα αλλά και να βλέπει καλύτερα τα όργανα, είναι για πρώτη φορά θερμαινόμενο και έχει νέες λειτουργίες. Σύμφωνα με την Nissan, υπάρχουν πιο ποιοτικά υλικά ειδικά για τα πλαστικά, τα καθίσματα είναι θερμαινόμενα ενώ το interface για το navigation είναι καινούργιο και θα ακούτε μέσω ενός Bose Premium audio system. Η συνολική χωρητικότητα περνάει σε 565 λίτρα.

Κυρίως, το νέο X Trail θα έχει ProPilot σύστημα αυτόνομης οδήγησης το 2018 που θα βοηθάει τον οδηγό στο φρενάρισμα και στην κίνηση, ενώ υπάρχουν και άλλα βοηθήματα για την ασφάλεια των πεζών και το έξυπνο φρενάρισμα. Οι κινητήρες θα είναι 177 &163 & 130 αλόγων και οι επιλογές που έχει ο υποψήφιος πελάτης είναι για μετάδοση 4wd ή 2wd αλλά και κιβώτια manual ή CVT

Δείτε Επίσης