Subaru BRZ tS & WRX STI Type RA

09 Ιουν., 2017 Ώρα 07:56

Η Subaru παρουσίασε τα δύο νέα μοντέλα της, BRZ tS και WRX STI Type RA Τα αυτοκίνητα έχουν βελτιωθεί από την Subaru Tecnica International.

Για το BRZ tS έχουμε αμορτισέρ της Sachs, νέο άξονα μετάδοσης, ελαφριές ζάντες 18 ιντσών και ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 Τα φρένα είναι της Brembo και το πλαίσιο είναι ενισχυμένο. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων ενώ τα καθίσματα της Recaro έχουν δέρμα Alcantara, κόκκινες ζώνες ασφαλείας και λεπτομέρειες με λογότυπα. Υπάρχει start button. Εξωτερικά, στο πίσω μέρος, υπάρχει μία carbon αεροτομή που μπορεί κάποιος να ρυθμίσει, ενώ περιφερειακά έχουν τοποθτηθεί αεροδυναμικά βοηθήματα. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα περιοριστεί σε 500 κομμάτια και σε 3 χρώματα.

Το Subaru WRX STI Type RA είναι η έκδοση παραγωγής του αγωνιστικού που θα προσπαθήσει να σημειώνει νέο ρεκόρ 4πορτου αυτοκινήτου στο Nurburgring. Εχει βεβαίως και αυτό βελτιωθεί τόσο μηχανικά όσο και αεροδυναμικά. Υπάρχει καινούργια εισαγωγή αέρα και εξάτμιση. Ο κινητήρας έχει tuning πρόγραμμα και νέα πιστόνια ενώ αποδίδει 310 άλογα και ενώνεται με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων και νέων σχέσεων. Τα αμορτισέρ είναι της Bilstein, οι ζάντες είναι BBS 19 ιντσών και τα ελαστικά Yokohama Advance Sports. Τα φρένα είναι και εδώ της Brembo, με ειδικούς δίσκους. Carbon υπάρχει και στο καπό και στην αεροτομή για τη μείωση του βάρους που ανέρχεται στα 1535 κιλά. Και αυτό το αυτοκίνητο θα παραχθεί σε 500 κομμάτια και σε 3 χρώματα.

Δείτε Επίσης