Αγορά

13 Jun, 2017 Ώρα 10:55

Μεγάλος διαγωνισμός του ομίλου αυτοκινήτων Geo. Pavlides Automotive.

Thumbnail

Test Drive ένα αυτοκίνητο για ένα Σαββατοκύριακο και διανυκτέρευσε στο Four Seasons.

Ο όμιλος αυτοκινήτων Geo. Pavlides Automotive, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των  αυτοκινήτων Opel, Citroen, DS, Mazda και Subaru, αυτό το καλοκαίρι σας προσφέρει ένα τέλειο Σαββατοκύριακο. 

Close

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και share το video του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους 3 νικητές που θα κερδίσει μία διαμονή στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό για ένα Σαββατοκύριακο. 

Συνάμα ο κάθε νικητής για να περάσει υπέροχα και εκτός ξενοδοχείου, θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και ένα αυτοκίνητο της αρεσκείας του από τον όμιλο Geo. Pavlides Automotive για να το κάνει test drive το ίδιο Σαββατοκύριακο! Βρες το βίντεο του διαγωνισμού εδώ www.facebook.com/GeoPavlidesAutomotive/

Close

Η κλήρωση θα γίνει στις 16/7/2017 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο όμιλος αυτοκινήτων Geo. Pavlides Automotive, ένας από τους ιστορικότερους εισαγωγείς αυτοκινήτων στην Κύπρο σας προσφέρει ότι χρειάζεστε για να αποκτήσετε καινούριο αυτοκίνητο. Ως one stop shop σας προσφέρει σχέδιο απόκτησης καινούριου αυτοκινήτου μέσω της  Αutonation Rentals, Ασφάλεια μέσω της GPA Insurance Agencies, σχέδιο επιβράβευσης μέσω του σχεδίου Drive for more καθώς και οδική βοήθεια. Μάθετε περισσότερα στο gpa.com.cy  ή στο 22 58 11 11.

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!