Μεγάλος διαγωνισμός του ομίλου αυτοκινήτων Geo. Pavlides Automotive.

13 Ιουν., 2017 Ώρα 10:55

Test Drive ένα αυτοκίνητο για ένα Σαββατοκύριακο και διανυκτέρευσε στο Four Seasons.

Ο όμιλος αυτοκινήτων Geo. Pavlides Automotive, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των  αυτοκινήτων Opel, Citroen, DS, Mazda και Subaru, αυτό το καλοκαίρι σας προσφέρει ένα τέλειο Σαββατοκύριακο. 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και share το video του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους 3 νικητές που θα κερδίσει μία διαμονή στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό για ένα Σαββατοκύριακο. 

Συνάμα ο κάθε νικητής για να περάσει υπέροχα και εκτός ξενοδοχείου, θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και ένα αυτοκίνητο της αρεσκείας του από τον όμιλο Geo. Pavlides Automotive για να το κάνει test drive το ίδιο Σαββατοκύριακο! Βρες το βίντεο του διαγωνισμού εδώ www.facebook.com/GeoPavlidesAutomotive/

Η κλήρωση θα γίνει στις 16/7/2017 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο όμιλος αυτοκινήτων Geo. Pavlides Automotive, ένας από τους ιστορικότερους εισαγωγείς αυτοκινήτων στην Κύπρο σας προσφέρει ότι χρειάζεστε για να αποκτήσετε καινούριο αυτοκίνητο. Ως one stop shop σας προσφέρει σχέδιο απόκτησης καινούριου αυτοκινήτου μέσω της  Αutonation Rentals, Ασφάλεια μέσω της GPA Insurance Agencies, σχέδιο επιβράβευσης μέσω του σχεδίου Drive for more καθώς και οδική βοήθεια. Μάθετε περισσότερα στο gpa.com.cy  ή στο 22 58 11 11.

Δείτε Επίσης