Νέα μοντέλα

20 Jun, 2017 Ώρα 20:08

Νέο Hyundai i30

Thumbnail

Το νέο Hyundai i30 αποτελεί αυτοκίνητο DNA για τη Hyundai Motor αντιπροσωπεύοντας τον πυρήνα της μάρκας στην Ευρώπη. Το νέο Hyundai i30 αποτελεί εξαιρετική λύση για εργένηδες και οικογενειάρχες, νέους στην ηλικία αλλά και νέους στο πνεύμα. Είναι μια έξυπνη και αποδοτική επιλογή για όσους αναζητούν ελκυστικό σχεδιασμό, αποτελεσματική και δυναμική οδήγηση και το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας.

Close

Με προηγμένα μέσα ψυχαγωγίας και χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας προσφέρει όλα όσα προσδοκούν οι οπαδοί των ψηφιακών μέσων αιχμής και ευρύτερα οι σύγχρονοι πελάτες. Μία κορυφαία γκάμα χαρακτηριστικών ενεργητικής ασφαλείας περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων τα συστήματα Autonomous Emergency Braking, Smart Cruise Control, Lane Keeping Assist System, Driver Attention Alert και Blind Spot Detection, αυξάνοντας την άνεση των επιβατών ώστε κάθε διαδρομή με το νέο Hyundai i30 να γίνεται ακόμη πιο απολαυστική.

Οι σχεδιαστές μας οδηγούνται από το πάθος και τον ενθουσιασμό να προσφέρουν υπερηφάνεια και χαρά στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Hyundai. Μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε αυτό το νέο πνεύμα στο i30 νέας γενιάς, εξηγεί ο Peter Schreyer, President & Chief Design Officer της Hyundai Motor Group. Με το Νέο Hyundai i30 εισάγουμε την νεοαποκτηθείσα μπροστινή μας μάσκα, την ονομάζουμε Cascading Grille, η οποία αποτελεί τη νέα ταυτότητα της Hyundai.

Close

Οι μηχανικοί του τεχνικού κέντρου της Hyundai Motor Europe στη Γερμανία ενίσχυσαν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του Hyundai i30 με ένα αυστηρό πρόγραμμα δοκιμών σε όλη την Ευρώπη και στη διάσημη πίστα Nürburgring Nordschleife. Το εξαιρετικά άκαμπτο και ελαφρύ αμάξωμα με 53% προηγμένο χάλυβα υπέρ υψηλής αντοχής της Hyundai Steel προσφέρει τη βάση για μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Συνδυαζόμενο με πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και την κατά 10% αμεσότερη απόκριση του τιμονιού, ο οδηγός μπορεί να απολαύσει δυναμικές ικανότητες οδήγησης, χωρίς συμβιβασμούς με υψηλά επίπεδα άνεσης.

Η γκάμα των κινητήρων και μεταδόσεων αποτελείται από 10 διαφορετικά σύνολα που περιλαμβάνουν 3 βενζινοκινητήρες, έναν κινητήρα turbo diesel με τρία επίπεδα ιπποδύναμης και εκπομπές ρύπων CO2 από 95 γρ/χλμ, ενώ τα κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνουν 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο αλλά και το νέο 7τάχυτο προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Το νέο Hyundai i30 είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai που διατίθεται με το νέο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, με 140 PS Αξιοσημείωτο είναι ότι το 100% της παραγωγής περνά από πλήρη ποιοτικό έλεγχο, αφού κάθε νέο Hyundai i30 οδηγείται σε δοκιμαστική πίστα του εργοστασίου προτού φορτωθεί για τις χώρες προορισμού.

Close

Το νέο Hyundai i30 Hyundai διατίθεται με στάνταρ εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών. Κάθε πελάτης μπορεί να αναζητήσει το αγαπημένο του εξωτερικό χρώμα μέσα από μία ευρεία γκάμα δώδεκα επιλογών. Μπαίνοντας στο Hyundai i30 οι πελάτες συναντούν ένα ευρύχωρο και εργονομικό εσωτερικό που αντανακλά κομψότητα και άνεση. Τα χρωμιωμένα στοιχεία και τα υψηλής ποιότητας υλικά του εσωτερικού αποπνέουν ηρεμία και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Η οθόνη πολυμέσων προεξέχει από το ταμπλό και, χάρη στην εργονομική θέση της, επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί την προσοχή του διαρκώς στον δρόμο. Στην εντυπωσιακή 8 ιντσών έκδοση, η οθόνη αφής ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες εργοστασιακής πλοήγησης, των μέσων ενημέρωσης και προηγμένης συνδεσιμότητας, με υποστήριξη των υπηρεσιών Android Auto και Apple CarPlay (όταν αυτές είναι διαθέσιμες από τις Google και Apple στη χώρα) Το νέο πολυλειτουργικό τριάκτινο τιμόνι επιτρέπει τον εύκολο και διαισθητικό χειρισμό όλων των λειτουργιών μέσα από τα εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια λειτουργίας και μπορεί να θερμανθεί για μεγαλύτερη άνεση. Ο έλεγχος του κλιματισμού τοποθετείται εύχρηστα στην κεντρική κονσόλα με ευανάγνωστη αναφορά στην οθόνη ενδείξεων ώστε να μην αποσπά τον οδηγό.

Για περισσότερη άνεση τα μπροστινά καθίσματα μπορούν να θερμανθούν ή να ψυχθούν σε τρία στάδια. Επίσης, όταν ο πελάτης επιλέγει ηλεκτρικά καθίσματα τα μπροστινά καθίσματα μπορούν να ρυθμιστούν με 10 τρόπους και τέλος το κάθισμα του οδηγού διαθέτει λειτουργία μνήμης με δύο προγραμματιζόμενες θέσεις.

Συστήματα Ασφαλείας (Ανάλογα Με Την Εκδοση)

  • Σύστημα Προειδοποίησης Απόσπασης Προσοχής Οδηγού
  • Σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Λωρίδας
  • Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας
  • Σύστημα Προειδοποίησης Μετωπικής Πρόσκρουσης
  • Σύστημα Αυτόματης Εκτακτης Πέδησης (χαμηλών ταχυτήτων)
  • Σύστημα Αυτόματης Εκτακτης Πέδησης (μεσαίων ταχυτήτων)
  • Σύστημα Αυτόματης Ρύθμισης Υψηλής Σκάλας Φώτων
  • Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα
  • Σύστημα Περιοριστή Ταχύτητας
  • Στατικά Φώτα Στροφής
  • Σύστημα Πληροφόρησης Ορίων Ταχύτητας
  • Σύστημα Ειδοποίησης Για Κάθετα Διερχόμενα Οχήματα
  • Σύστημα Ανίχνευσης Τυφλού Σημείου
  • Προσαρμοζόμενος Εξυπνος Ρυθμιστής Ταχύτητας
  • Αυτόνομη Πέδηση Εκτακτης Ανάγκης Με Ανίχνευση Πεζών

Χάρη σε μια βελτιωμένη μέθοδο, η πλευρική εξωτερική ενίσχυση του Hyundai i30 κατασκευάζεται ως ένα ενιαίο εξάρτημα. Προηγουμένως, υπήρχαν πέντε συνδυασμένα στοιχεία. Η εντελώς νέα αυτή τεχνολογία μειώνει το βάρος του οχήματος κατά 4,1 κιλά και αυξάνει την ακαμψία και την απορρόφηση ενέργειας κρούσης. Γύρω από το εσωτερικό του i30 νέας γενιάς, εγκαθίστανται συνολικά επτά αερόσακοι, συμπεριλαμβανομένου ενός αερόσακου γονάτου για τον οδηγό. Εκτός από τους έξι βασικούς αερόσακους, ο αερόσακος γονάτου αποτελεί πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας για τον οδηγό σε περίπτωση πρόσκρουσης.

 

 

19 Apr, 2024 Ώρα 13:53

Περισσότερα άλογα και πιο sexy εμφάνιση για το νέο Audi E-Tron GT

Thumbnail

Με μία σειρά φωτογραφιών που έδωσε στην δημοσιότητα, η Audi αποκαλύπτει το E-Tron GT, ανακοινώνοντας επίσης σημαντικές αναβαθμίσεις στην ισχύ και ένα εξελιγμένο σύστημα ενεργής ανάρτησης.

Close

Ακολουθώντας τα χνάρια της πρόσφατα ανανεωμένης Porsche Taycan, η νέα έκδοση του κορυφαίου ηλεκτρικού Audi υπόσχεται αυξημένη ισχύ, ταχύτερους ρυθμούς φόρτισης, διευρυμένη αυτονομία και την εισαγωγή μιας νέας παραλλαγής RS Performance.

Προγραμματισμένο για ανανέωση στα μέσα του κύκλου ζωής του, το E-Tron GT ευθυγραμμίζεται με τις εξελίξεις του αντίστοιχου μοντέλου της Porsche.

Close

 

 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε διακριτικές αλλαγές, ιδιαίτερα στον μπροστινό προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη. Υπάρχουν επίσης νέες ζάντες αλουμινίου βελτιστοποιημένες για καλύτερη αεροδυναμική.

Μηχανικά, το 2025 E-Tron GT αναμένεται να φιλοξενεί πιο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και να διαθέτει ταχύτερη χωρητικότητα φόρτισης, που ενδεχομένως να φτάνει τα 320 kWh σε σύγκριση με τα προηγούμενα 270 kWh.

Σε επιλεγμένες εκδόσεις μπορεί να τοποθετηθεί μια μεγαλύτερη μπαταρία 105 kWh, η οποία υπόσχεται αυξημένη αυτονομία σε σχέση με την τρέχουσα μονάδα 93,4 kWh.

Επιπλέον, μια νέα ναυαρχίδα RS Performance, που αναμένεται να ξεπεράσει την ισχύ του απερχόμενου RS E-Tron GT των 646, αλλά να υπολείπεται των 952 ίππων της Porsche Taycan Turbo S, θα επισφραγίσει την ανανεωμένη γκάμα.

Close

Μια αξιοσημείωτη προσθήκη στο σύνολο είναι ένα προηγμένο σύστημα ενεργής ανάρτησης που μοιάζουν με την τεχνολογία Active Ride της Porsche.