Αγορά

28 Jun, 2017 Ώρα 17:04

Ο 1.0 EcoBoost της Ford κερδίζει το βραβείο καλύτερου κινητήρα για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Thumbnail

Από επιτυχία σε επιτυχία ο μικρός αλλά πανίσχυρος κινητήρας 1.0 EcoBoost της Ford. Για έκτη συνεχή χρονιά ψηφίστηκε ο καλύτερος κινητήρας στην κατηγορία του στο θεσμό Βραβείων International Engine of the Year. Ο 1.0L EcoBoost είναι ένα παράδειγμα προηγμένης μηχανολογίας που επιτρέπει στη Ford να προσφέρει τη δύναμη της επιλογής στους πελάτες με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης, diesel και ηλεκτροκινητήρες χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις ή την πολιτισμένη λειτουργία.

Close

Ο οικονομικός, τρικύλινδρος 1.0L EcoBoost αναδείχτηκε ‘Καλύτερος Κινητήρας Κάτω των 1000 κυβικών εκατοστών’ από μία κριτική επιτροπή 58 δημοσιογράφων αυτοκινήτου από 31 χώρες. Ο καινοτόμος κινητήρας που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στο Ford Focus το 2012, παρέμεινε κυρίαρχος στην κατηγορία του, παρά τον αυξανόμενο ανταγωνισμό που αντιμετώπισε σε ένα τμήμα της αγοράς ιδιαίτερα δημοφιλές για τους αγοραστές και σημαντικό για τους κατασκευαστές. Φέτος, στην κατηγορία κάτω των 1000 κυβ. εκ. συμμετείχαν 35 κινητήρες, εννέα περισσότεροι από την πρώτη χρονιά που λανσαρίστηκε ο χιλιάρης EcoBoost. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι ο χιλιάρης EcoBoost έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 10 διακρίσεις International Engine of the Year, μεταξύ των οποίων αυτή του νικητή ανεξαρτήτως κατηγορίας επί τρεις φορές (αριθμός ρεκόρ) και του ‘Καλύτερου Νέου Κινητήρα’. 

 

Close

 

Close

«Ο μικρός EcoBoost της Ford παραμένει ο καλύτερος χιλιάρης τρικύλινδρος της αγοράς παρά τους νεότερους κινητήρες που κυκλοφόρησαν εν τω μεταξύ» δήλωσε ο Dean Slavnich, συν-πρόεδρος της 19ης έκδοσης των βραβείων International Engine of the Year που δόθηκαν στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, και αρχισυντάκτης του περιοδικού Engine Technology International. «Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για τον πρώτο κινητήρα στην ιστορία που διασφαλίζει τον τίτλο στην κατηγορία του κάθε χρόνο που είναι υποψήφιος.»

Ο 1.0L EcoBoost της Ford που κυκλοφορεί σε εκδόσεις με απόδοση 100,125 και 140 ίππους, κινεί ένα στα πέντε νέα Ford που πωλούνται στην Ευρώπη, εκ των οποίων δύο στα πέντε Fiesta. Οι βενζινοκινητήρες Ford EcoBoost κινούν οχήματα Ford σε όλο τον κόσμο, από το νέο Ford Fiesta μέχρι τα Transit van, pick-up truck, και τα μοντέλα Ford Performance όπως το Focus RS και το Ford GT supercar.

«Ο χιλιάρης EcoBoost κινητήρας μας έχει αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, και συνιστά πρότυπο για συμπαγείς αποδοτικούς κινητήρες με προηγμένη υπερσυμπίεση EcoBoost, άμεσο ψεκασμό καυσίμου και τεχνολογίες Twin-Independent Variable Camshaft Timing,» σχολίασε ο Joe Bakaj, vice president, Product Development, της Ford Ευρώπης. «Ακόμα και με 10 βραβεία International Engine of the Year στο παλμαρέ μας, εξακολουθούμε να βρίσκουμε τρόπους εξέλιξης της τεχνολογίας ώστε να προσφέρουμε περισσότερα οφέλη στους πελάτες μας από αυτό το βραβευμένο, μικρό μηχανικό σύνολο».  

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!