Αγορά

19 Jul, 2017 Ώρα 09:58

Δυο βραβεία Red Dot Product Design για την PEUGEOT

Thumbnail

Για μια ακόμη χρονιά τα αυτοκίνητα της Peugeot διακρίνονται στα φημισμένα βραβεία σχεδιασμού Red Dot. Φέτος, η γαλλική εταιρεία κέρδισε δυο βραβεία για τα καινοτόμα επιτεύγματα της, με κυριότερο το βραβείο για τον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό του νέου Peugeot 3008. Επίσης αναγνωρίστηκε και το ηλεκτρικό σκούτερ e-Kick, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την MICRO με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων της μοντέρνας κινητικότητας στο αστικό περιβάλλον. Τα βραβεία Red Dot Product Design αποτελούν σημείο αναφοράς στον χώρο του σχεδιασμού, ενώ η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από 39 ειδικούς του χώρου.

Close

 

Close

 

Το νέο Peugeot 3008 και το ηλεκτρικό σκούτερ e-Kick (το οποίο μπορείτε να φορτίσετε μέσα στο 3008!), αποτελούν ένα κερδοφόρο συνδυασμό. Η επιτροπή εντυπωσιάστηκε με την καινοτομία των δυο οχημάτων, τον εργονομικό τους σχεδιασμό αλλά και την ποιότητα τους. Το νέο Peugeot 3008 κέρδισε εντυπώσεις με τον εξωτερικό και εσωτερικό του σχεδιασμό. Το προηγμένης τεχνολογίας i-Cockpit® της Peugeot δίνει νέα πνοή στο τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην θέση του οδηγού. Το μικρό τιμόνι, ο πίνακας οργάνων τον οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε και η οθόνη αφής με τα πλήκτρα «πιάνου» προσφέρουν στην όλη μοντέρνα εικόνα των εσωτερικών χώρων. Πέραν των 150,000 πελατών έχουν ήδη παραγγείλει το νέο 3008 από την μέρα που κυκλοφόρησε με το 83% των παραγγελιών να αφορούν τις εκδόσεις Allure, GT Line και GT.

Close

Το ηλεκτρικά-βοηθούμενο σκούτερ e-Kick μπορεί να καλύψει τα τελευταία σας χιλιόμετρα μέσα στην πόλη, μετά που θα σταθμεύσετε το όχημα. Διπλώνει σε δευτερόλεπτα και βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Νοέμβριο του 2016. Η τιμή του βρίσκεται στα €899 (συν όποιοι φόροι) από όλες τις αντιπροσωπίες της Peugeot, κάποιες αντιπροσωπίες της MICRO αλλά και κατά παραγγελία από τα διαδικτυακά μαγαζιά Peugeot Lifestyle και MICRO.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Peugeot κερδίζει βραβείο Red Dot Product Design. Το καινούργιο Peugeot 3008 ακολουθεί πιστά τα βήματα των επιτυχημένων προκατόχων του όπως τα Traveller (2016), 308 SW (2014) και RCZ (2010). Πλέον το 3008 προσμετρά 37 βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλου Car of the Year 2017. Για το e-Kick, αυτή ήταν η πρώτη παγκόσμια αναγνώριση του.

22 Mar, 2024 Ώρα 13:26

Κατάστημα Εργαλείων oMastros.com - Παρέχει Αξιόπιστες Λύσεις για Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες DIYers

Thumbnail

oMastros.com είναι ένα Κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων, το οποίο αποτελεί τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας εργαλεία από τα κορυφαία brands DeWalt, Stanley και Black and Decker.

Close

Στο omastros.com, κατανοούμε τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών DIYers. Με μια ποικιλία από εργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από εργαλεία χειρός έως εξειδικευμένα ηλεκτρικά εργαλεία, έχουμε σχεδιάσει τη συλλογή μας για να καλύπτουμε κάθε πιθανότητα εργασίας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για κάθε παραγγελία άνω των 100 ευρώ, ενώ εξασφαλίζουμε αποστολή εντός 1 εργάσιμης ημέρας μέσω της ACS courier.

Close

 

 

Στο omastros.com, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή εργαλείων. Με την εκτεταμένη μας γνώση και εμπειρία, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που μειώνουν το κόστος και την ταλαιπωρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση.

Επισκεφθείτε το www.omastros.com σήμερα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία αγορών εργαλείων. Είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία είτε είστε ερασιτέχνης που αναζητά λύσεις για τις καθημερινές του εργασίες, είμαστε εδώ για εσάς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:97815727/ email:[email protected] ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.omastros.com.

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media για τα τελευταία νέα και προσφορές.

Facebook: https://www.facebook.com/omastroscy 

Instagram: https://www.instagram.com/omastroscy/