26 Ιουλ., 2017 Ώρα 17:01

14o Boyz Stuff Show – Πληροφορίες για όσους θέλουν να προκρατήσουν χώρο έκθεσης

Thumbnail

Οι κρατήσεις χώρου για την μεγαλύτερη έκθεση της Κύπρου που φέτος θα διοργανωθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου, έχουν ξεκινήσει.

Ευρέως διαδεδομένο και μοναδικό, το Boyz stuff Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση από όλες τις κατηγορίες εκθέσεων που διοργανώνεται στην Κύπρο.

Αυτή η μοναδική έκθεση, προσελκύει εταιρείες και εκθέτες από διάφορες κατηγορίες, όπως εισαγωγείς ανταλλακτικών, εργαλείων, αξεσουάρ, λιπαντικών και ελαστικών, μηχανικούς, φανοποιούς, auto restorers, restylers, car clubs, εταιρείες από το χώρο του Motorsport και βέβαια γενικού ενδιαφέροντος εταιρείες με ανδρικά προϊόντα (ρολόγια, gadgets κλπ).

 

Το Boyz Stuff Show:

-Διοργανώνεται ανελλιπώς για 13 συνεχόμενα χρόνια, φέτος είναι η 14η συνεχόμενη χρονιά

-Δύο μέρες λειτουργίας, Σάββατο & Κυριακή 10πμ -11μμ (11- 12 Νοεμβρίου 2017)

-11,300 άτομα επισκέφθηκαν το show το 2016 - 12,500τετρ. μέτρα καλυμμένων χώρων έκθεσης

-Πέραν των 14,000 επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθουν το φετινό Show βάσει του αναβαθμισμένου πλάνου προβολής που θα τύχει

-Πέραν των 110 εκθετών – εταιρειών και πέραν των 450 αυτοκινήτων θα εκτεθούν!

-Όλοι οι μηχανικοί, εργαστήρια και περιφερειακές εργασίες καθώς και επαγγελματίες του χώρου του αυτοικινήτου και της μοτοσικλέτας θα προσκληθούν να επισκεφθούν την έκθεση.

-Η καλύτερη ευκαιρία για να προσεγγίσει κάποιος τους υποψήφιους πελάτες προϊόντων γύρω από το χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.

-Τεράστια διαφημιστική προβολή πριν την Έκθεση (TV spots, ραδιόφωνο, social media, ιστοσελίδες, ταμπέλες, αφίσες κλπ

 

 

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα ομορφότερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Κύπρου, Aγωνιστικά Rally, Drift, Dragster, Ανάβασης και Time Attack καθώς και να επισκεφθούν εταιρείες με εξαρτήματα, ανταλλακτικά, εργαλεία, καταστήματα με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ποδήλατα, ηχοσυστήματα, gadgets και προϊόντα για τον άντρα, κλασικά αυτοκίνητα καθώς και clubs αυτοκινήτων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το περσινό Boyz Stuff Show εδώ.

Η προβολή θα είναι τεράστια και μεταξύ άλλων (τελεοπτικά ραδιοφωνικά σποτ, αφίσες, πανό, social media, online) περιλαμβάνει προβολή τους στον μεγαλύτερο online οργανισμό της Κύπρου, ο οποίος περιλαμβάνει τις ιστοσελίδες Kerkida.net, car.com.cy, offsite.com.cy καθώς και σελίδες στα social media με πέραν των 300,000 φίλων.

 

Για την συμμετοχή της εταιρείας σας:

-Η τιμή διαμορφώνεται ανά τετρ. μέτρο και περιλαμβάνει: Προετοιμασία stand με πάνελ ύψους 2,5m, φωτισμό, τοποθέτηση και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, παροχή (μπρίζα), χαλί με επιλογή χρώματος. Τα περίπτερα ξεκινούν από 16τ.μ. και τα κιόσκια από 9 τ.μ. Τα περίπτερα μπορεί να γίνουν customized με πολύ μικρό επιπλέον κόστος ανάλογα με συγκεκριμένες δικές σας προδιαγραφές.

Ήδη αρκετοί εκθέτες έχουν προκρατήσει χώρο και προβλέπεται ότι και φέτος η έκθεση θα είναι άκρως εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό.

Μπορείτε να δείτε το event μας στο facebook εδώ.

Για πληροφορίες για εκθέτες και προωθητικές ενέργειες, παρακαλώ επικοινωνήστε έγκαιρα στα τηλ. 22460580 - 22396999, 99328015 ή στο email:[email protected] ή με μήνυμα εδώ στο Facebook