Αγορά

27 Jul, 2017 Ώρα 15:53

Το Alfa Romeo παίρνει την ανώτατη διάκριση ασφάλειας από τον Euro NCAP

Thumbnail

Τα πέντε αστέρια ασφάλειας κατέκτησε πρόσφατα το Alfa Romeo Stelvio στις δοκιμές πρόσκρουσης από τον Euro NCAP. Σε ανακοίνωση του, ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός δοκιμών ασφάλειας για τα νέα αυτοκίνητα, σημείωσε ότι η συνολική βαθμολογία του μοντέλου στην προστασία ενηλίκων επιβατών έφτασε το εκπληκτικό 97%. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψη και τα καινούρια αυστηρότερα πλαίσια που θεσπίστηκαν από το 2016.

Close

Ο θάλαμος των επιβατών του πρώτου SUV στην ιστορία της Alfa Romeo παρέμεινε αλώβητος στη μετωπική πρόσκρουση, ενώ επίσης προστατεύτηκαν οι κρίσιμες περιοχές τους σώματος και τα άκρα του οδηγού και συνοδηγού κατά τη σύγκρουση με σταθερό εμπόδιο. Τα εμπρός καθίσματα και τα προσκέφαλά τους παρέχουν απόλυτη προστασία του αυχένα των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Οι δοκιμές του Euro NCAP επισήμαναν και την αποτελεσματικότητα του στάνταρντ συστήματος αυτόνομου φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (AEB) της Stelvio, το οποίο λειτουργεί το ίδιο καλά στις χαμηλές ταχύτητες, όπως σε μία τυπική οδήγηση στην πόλη, και στην πρόληψη σύγκρουσης σε όλες τις ταχύτητες.

Close

Τα παραπάνω αποτελέσματα επιτεύχθηκαν χάρη σε δύο βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Πρώτον, στη δομή του αμαξώματος που είναι εξαιρετικά άκαμπτο και ελαφρύ, και δεύτερο στην παρουσία πολυάριθμων εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας που υποστηρίζουν τον οδηγό χωρίς να επηρεάζουν την συναρπαστική οδηγική εμπειρία, την οποία εξασφαλίζουν το ειδικά σχεδιασμένο πλαίσιο και το σύστημα ανάρτησης.

Το μοντέλο είναι κτισμένο με βάση την πλατφόρμα “Giorgio” που είδαμε για πρώτη φορά στην πανέμορφη Giulia Quadrifoglio των 510 ίππων. Πλατφόρμα για premium κατασκευές(!) Κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά αλουμινένια μέρη όπως οι πόρτες, το καπό και η πίσω πόρτα που είναι όλα από ελαφρό κράμα. Το αποτέλεσμα αυτών των λύσεων είναι τα μόλις 1.659 κιλά που ζυγίζει το Stelvio. Παράλληλα, το αμάξωμα της διαθέτει μια εξαιρετική ακαμψία, κάτι σημαντικό για ένα αυτοκίνητο με καλό κράτημα, αλλά και σε ένα SUV με δυνατότητες κίνησης εκτός ασφάλτου. Η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική αναπτύχθηκε για να παρέχει σε όλα τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo εξαιρετική οδική συμπεριφορά, κράτημα και ασφάλεια, γεγονός που επιβεβαίωσε και η κορυφαία διάκριση με πέντε αστέρια για τη Giulia. Το Alfa Romeo Stelvio αναμένεται στις βιτρίνες της CiC Automasters τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!