Αγορά

01 Aug, 2017 Ώρα 11:46

Εκδήλωση βράβευσης «Retail Championship»

Thumbnail

Ο διαγωνισμός του Retail Championship οργανώθηκε και φέτος για έκτη συνεχόμενη χρονιά από τις εμπορικές εταιρίες του Ομίλου ΕΛΠΕ. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους νικητές του διαγωνισμού σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Park στη Λευκωσία στις 23 Ιουνίου 2017.

Close

Πρόκειται για το διαγωνισμό αξιολόγησης των πρατηρίων των εμπορικών εταιριών του Ομίλου ΕΚΟ Ελλάδας, Κύπρου, Μαυροβουνίου, Βουλγαρίας, Σερβίας, ΒΡ Ελλάδας και ΟΚΤΑ. Διεξάγεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και κάθε χώρα συμμετέχει ξεχωριστά. Τα στελέχη των πρατηρίων αλλά κι εκείνα των πωλήσεων των εταιριών, αξιολογούνται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια όπως η επίτευξη των στόχων των πρατηρίων, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των καταναλωτών και βέβαια πάντα η διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας των πρατηρίων. 

Ο θεσμός του Retail Championship αποτελεί την κορυφαία από μια σειρά δραστηριοτήτων που υιοθετεί ο Όμιλος ώστε να επιτυγχάνει τη συνεχή βελτίωση και αριστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων προς τον τελικό καταναλωτή. Είναι η αξιοποίηση αυτών των δυνατοτήτων που έχει οδηγήσει τις εταιρίες Εμπορίας του Ομίλου σε ηγετικές θέσεις στον κλάδο τους, στις χώρες που δραστηριοποιούνται.

Close

Τα βραβεία στους νικητές απένειμαν Μέλη της Διοίκησης του Ομίλου ΕΛΠΕ και των θυγατρικών του εταιριών.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες!

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!