Ειδήσεις

01 Aug, 2017 Ώρα 12:06

Cento Miglia! Μια εκδήλωση που θα γεμίσει τους Κυπριακούς δρόμους με Supercars!

Thumbnail

Μια εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί σε δημόσιους δρόμους στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 με τη συμμετοχή επιλεγμένων αυτοκινήτων, των πιο γρήγορων και εντυπωσιακών original supercars της Κύπρου!

Close

Σε μια διαδρομή 100 περίπου μιλίων (160χλμ) η φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση θα έχει προκαθορισμένη πορεία / ωράριο προσελκύοντας χιλιάδες θεατές κατά τη διαδρομή , το Start και το Finish. Η εκδήλωση δεν είναι ράλι. Είναι μια περιπέτεια στο δρόμο, ένα road trip, με διάφορα happenings.

Close

Κατάληξη θα γίνει με ένα VIP πάρτι στο τέλος της περιπέτειας, στη Μαρίνα Λεμεσού. 

Η εκκίνηση θα δοθεί από το κέντρο της Λευκωσίας. Η πορεία θα περάσει από φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα ανακοινωθεί αργότερα όπου θα δοθεί ευκαιρία σε παιδιά να δουν από κοντά και να καθίσουν σε αυτοκίνητα των ονείρων τους. 

Close

Η πορεία θα συνεχίσει μέσω της ευρύτερης περιοχής Τροόδους με στάση γύρω στο μεσημέρι και ο τερματισμός θα γίνει το απόγευμα στη Μαρίνα Λεμεσού. Δηλώστε συμμετοχή ή παρακολουθήστε την εντυπωσιακή εκδήλωση, Cento Miglia!

 

 

15 Apr, 2024 Ώρα 18:33

Οι Γερμανοί σκέφτονται απαγόρευση χρήσης των Ι.Χ. τα Σαββατοκύριακα!

Thumbnail

Ο υπουργός Μεταφορών της Γερμανίας απειλεί να απαγορεύσει την οδήγηση τα Σαββατοκύριακα για την επίτευξη των κλιματικών στόχων, εάν ο κυβερνητικός συνασπισμός δεν περάσει μεταρρυθμίσεις στο νόμο για την προστασία του κλίματος μέχρι τον Ιούλιο.

Close

“Το γεγονός ότι η τροποποίηση δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ οδηγεί σε σημαντικές νομικές και πραγματικές αβεβαιότητες”, έγραψε ο φιλελεύθερος πολιτικός Φόλκερ Βίσσινγκ σε επιστολή του προς τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων του συνασπισμού, όπως μετέδωσε την Πέμπτη το γερμανικό πρακτορείο BILD. “Αυτό δεν εξυπηρετεί ούτε το κλίμα ούτε τη φήμη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης”, ανέφερε.

Η μείωση της κυκλοφορίας για την επίτευξη των κλιματικών στόχων θα ήταν δυνατή μόνο με μέτρα που είναι δύσκολο να επικοινωνηθούν στο κοινό, όπως “ολοκληρωμένες και καθολικές απαγορεύσεις οδήγησης τα Σάββατα και τις Κυριακές”, πρόσθεσε ο Wissing.

Close

Εάν ο συνολικός στόχος δεν επιτευχθεί δύο συνεχόμενα έτη, τότε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα αποφασίσει σε ποιον τομέα και με ποια μέτρα θα επιτευχθεί η επιτρεπόμενη συνολική ποσότητα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα έως το 2030.

Εάν οι σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις δεν περάσουν από το κοινοβούλιο έως τις 15 Ιουλίου, προειδοποίησε ο Βίσινγκ, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και Μεταφορών θα υποχρεωθεί να υποβάλει “άμεσο πρόγραμμα δράσης που θα διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα ετήσια επίπεδα εκπομπών του τομέα των μεταφορών” έως το 2030 – το οποίο θα περιλαμβάνει απαγόρευση οδήγησης τα Σαββατοκύριακα.

Close