Αγορά

04 Aug, 2017 Ώρα 11:44

«Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς» ο 2.5 TFSI της Audi

Thumbnail

Κυρίαρχος κινητήρας στην κατηγορία του φαίνεται να είναι ο 2.5 λίτρων TFSi της Audi. Αυτό αποδεικνύει και η όγδοη συνεχόμενη διάκριση που πήρε στα πρόσφατα διεθνή βραβεία «Κινητήρας της χρονιάς». Με λίγα λόγια η κατηγορία των 2.5 της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας ανήκει εξολοκλήρου στην Audi. «Ο πεντακύλινδρος κινητήρας ήταν ανέκαθεν ένα σήμα κατατεθέν της Audi εδώ και 40 χρόνια, και συνεχίζουμε να τον εξελίσσουμε και βελτιώνουμε συνεχώς» δήλωσε ο Peter Mertens, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τεχνολογικής Ανάπτυξης της AUDI AG. «Πέρυσι παρουσιάσαμε το Audi TT RS, και ήταν το μοντέλο που φιλοξένησε πρώτο τον καινούργιο αυτό πεντακύλινδρο». 

Close

 

Close

 

Οι κριτές έδωσαν μέγιστους βαθμούς τόσο για την εξαιρετική απόδοση του πεντακύλινδρου, συνόλου της Audi8 όσο και για τον χαρακτηριστικό ήχο του ο οποίος θυμίζει τον κλασσικό ήχο του κινητήρα που έφερε το θρυλικό Audi Quattro Group B τη δεκαετία του 80. Ο σημερινός πεντακύλινδρος κινητήρας είναι κατά 26 κιλά ελαφρύτερος από τον κινητήρα του παρελθόντος λόγω ενός πολύ πιο ελαφριού κράματος στο στροφαλοθάλαμο. 

Close

Η Audi τοποθετεί τον 2.5 λίτρων TFSI κινητήρα σε μοντέλα όπως τα TT RS Coupé και TT RS Roadster αλλά και στα RS 3 Sedan και RS 3 Sportback. Κινητήρας που αποδίδει 400 συνολικά ίππους και 400 Nm ροπής και πρόκειται για τον πιο ισχυρό πεντακύλινδρο κινητήρα στην παγκόσμια αγορά. Φτάνει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση σε 4.1 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χιλιόμετρα την ώρα ενώ υπάρχει επιλογή και για τα 280 χιλιόμετρα την ώρα.

 

 

Τα βραβεία «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς» ιδρύθηκαν το 1999. Στην κριτική επιτροπή τους βρίσκονται 65 δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου, οι οποίοι επιλέγουν τους καλύτερους κινητήρες σε διάφορες κατηγορίες. Αυτή ήταν η δέκατη τρίτη κατάκτηση της Audi του μεγάλου τίτλου.

22 Mar, 2024 Ώρα 13:26

Κατάστημα Εργαλείων oMastros.com - Παρέχει Αξιόπιστες Λύσεις για Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες DIYers

Thumbnail

oMastros.com είναι ένα Κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων, το οποίο αποτελεί τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας εργαλεία από τα κορυφαία brands DeWalt, Stanley και Black and Decker.

Close

Στο omastros.com, κατανοούμε τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών DIYers. Με μια ποικιλία από εργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από εργαλεία χειρός έως εξειδικευμένα ηλεκτρικά εργαλεία, έχουμε σχεδιάσει τη συλλογή μας για να καλύπτουμε κάθε πιθανότητα εργασίας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για κάθε παραγγελία άνω των 100 ευρώ, ενώ εξασφαλίζουμε αποστολή εντός 1 εργάσιμης ημέρας μέσω της ACS courier.

Close

 

 

Στο omastros.com, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή εργαλείων. Με την εκτεταμένη μας γνώση και εμπειρία, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που μειώνουν το κόστος και την ταλαιπωρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση.

Επισκεφθείτε το www.omastros.com σήμερα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία αγορών εργαλείων. Είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία είτε είστε ερασιτέχνης που αναζητά λύσεις για τις καθημερινές του εργασίες, είμαστε εδώ για εσάς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:97815727/ email:[email protected] ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.omastros.com.

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media για τα τελευταία νέα και προσφορές.

Facebook: https://www.facebook.com/omastroscy 

Instagram: https://www.instagram.com/omastroscy/