Δέκα σωστές εικόνες της Ford Mustang!!!


Γράφει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης


Η Mustang είναι ένα αυτοκίνητο που έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στην αυτοκίνηση. Οι κινητήρες με τα άφθονα κυβικά, η κίνηση στους πίσω τροχούς και η σχεδίαση με το μακρύ καπό, είναι τρία συστατικά που την καθιστούν μοναδική.

Όταν ζεις μαζί της καταλαβαίνεις και τι είναι αυτό το κάτι διαφορετικό που σου προσφέρει σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό που μετρά σε μία Mustang είναι το... πόσο μπορείς να την οδηγήσεις με το πλάι και πόσο λάστιχο μπορείς να της φας.

Στο αφιέρωμα του Αυγουστή την περασμένη εβδομάδα κάπου πήρε το... μάτι μου τη λέξη Mustang, γεγονός που τον... ανεβάζει κατά πολύ στα μάτια μου! Για να πω όμως και την αλήθεια, μπορεί ούτε εγώ ο ίδιος να έδωσε ψήφο... εμπιστοσύνης στη Mustang, όμως το σίγουρο είναι πως το αμερικάνικο muscle car αποτελεί ένα από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον κόσμο.

Η ικανοποίηση που σου μεταδίδει ένα muscle car είναι κάτι που δεν μπορείς να περιγράψεις. Πρέπει να το ζήσεις

 

Θέλω... κυβικά!

Για να σας φτιάξω τη διάθεση επέλεξα δέκα πολύ δυνατές εικόνες που δείχνουν ποια είναι η πραγματική Mustang. Έτσι ακριβώς όπως θέλουμε να την βλέπουμε, έτσι ακριβώς όπως θέλουν να την οδηγούμε.

Νούμερα επιδόσεων, πόσο κάνει το 0-100 ή ποια είναι η τελική του νομίζω πως είναι περιττά να τα αναφέρω. Απλά να σημειώσω πως η σωστή Mustang είναι αυτή με τον V8 κινητήρα και τα 5.000 κ.εκ. Όχι πως και η έκδοση με τον κινητήρα των 2.3 λίτρων είναι άσχημη αλλά όπως και να το κάνεις τα... αυτιά μας θέλουνε να ακούνε το μεγάλο μοτέρ!!!

Σας αφήνω να απολαύσετε τις ατελείωτες... πάντες και εδώ θα είμαι, μαζί με την υπόλοιπη παρέα του car.com.cy, να ζούμε και να ταξιδεύουμε με το αυτοκίνητο το οποίο βλέπουμε, όπως άλλωστε έχετε διαπιστώσει, με άλλο μάτι.