Αγορά

10 Aug, 2017 Ώρα 18:53

Βραβείο Red Dot Award για το νέο Seat Ibiza

Thumbnail

Το νέο Ibiza αντιπροσωπεύει τη καλύτερη σχεδίαση που έχει ποτέ δημιουργηθεί από την Seat στην κατηγορία αυτή. Η πρόκληση προς τη σχεδιαστική ομάδα ήταν να γίνει σεβαστή η ιστορία του μοντέλου και η σημασία του ως  βασικού πυλώνα της ισπανικής μάρκας. Μια ιστορία που μετρά περισσότερο από τρεις δεκαετίες ενώ το νέο Ibiza προχωράει στο επόμενο επίπεδο και σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τη μάρκα από άποψη σχεδιαστικής φιλοσοφίας. Αδιαμφισβήτητη απόδειξη το φημισμένο Red Dot Award: Product Design 2017 που μόλις απονεμήθηκε στο νέο Ibiza.

Close

Από το 1954, το Red Dot Award είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς στο κόσμο με σκοπό την αξιολόγηση και τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του σχεδιασμού. Η πιο σημαντική κατηγορία του διαγωνισμού είναι η «Red Dot Award: Product Design» όπου η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ειδικούς οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τη δημιουργία των υποψήφιων σχεδίων προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση συμφερόντων και να εγγυηθεί η αμεροληψία του θεσμού.

 

Close

 

Close

«Το Ibiza είναι η αποκορύφωση και η ωριμότητα της σχεδιαστική γραμμής της Seat. Μία νέα γραμμή που ξεκινήσαμε το 2012», είπε ο Alejandro Mesonero-Romanos, υπεύθυνος σχεδιασμού της εταιρείας.

Το νέο Ibiza ξεχωρίζει κυρίως χάρη στη δυναμική και ποιοτική οδηγική του συμπεριφορά, στην εντυπωσιακή αίσθηση σταθερότητας και αξιοπιστίας στο δρόμο, στη συνολική ποιοτική βελτίωση του εσωτερικού του, στην προηγμένη τεχνολογία και στη βελτιωμένη άνεση.  Όλα αυτά ξεχωρίζουν με μια μόνο ματιά χάρη στη συναρπαστική του σχεδίαση. Το μοντέλο είναι εύκολα αναγνωρίσιμο ως ένα γνήσιο μοντέλο SEAT χάρη στους τριγωνικούς προβολείς Full LED και τα φώτα ημέρας καθώς και στη παρουσία του λογότυπου στη μάσκα, οπτικά ενισχυμένη από τις δύο χαρακτηριστικές γραμμές στο καπό. Η x-shape σχεδίαση προσθέτει μεγάλο δυναμισμό και έντονη οπτική σταθερότητα.

«Δημιουργήσαμε τις πιο όμορφες αναλογίες και δώσαμε έμφαση σε όγκους και επιφάνειες για ένα τρισδιάστατο εφέ που εμπνέει και ικανοποιεί τα πιο απαιτητικά μάτια»,  πρόσθεσε ο Alejandro Mesonero-Romanos. Το αμάξωμα του νέου SEAT Ibiza είναι αναμφίβολα το παράδειγμα για τέλειες αναλογίες, ισχυρό χαρακτήρα, δυναμική εμφάνιση, νέα και φρέσκια εικόνα, σχεδιαστική ωριμότητα και αρμονία. 

22 Mar, 2024 Ώρα 13:26

Κατάστημα Εργαλείων oMastros.com - Παρέχει Αξιόπιστες Λύσεις για Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες DIYers

Thumbnail

oMastros.com είναι ένα Κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων, το οποίο αποτελεί τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας εργαλεία από τα κορυφαία brands DeWalt, Stanley και Black and Decker.

Close

Στο omastros.com, κατανοούμε τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών DIYers. Με μια ποικιλία από εργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από εργαλεία χειρός έως εξειδικευμένα ηλεκτρικά εργαλεία, έχουμε σχεδιάσει τη συλλογή μας για να καλύπτουμε κάθε πιθανότητα εργασίας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για κάθε παραγγελία άνω των 100 ευρώ, ενώ εξασφαλίζουμε αποστολή εντός 1 εργάσιμης ημέρας μέσω της ACS courier.

Close

 

 

Στο omastros.com, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή εργαλείων. Με την εκτεταμένη μας γνώση και εμπειρία, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που μειώνουν το κόστος και την ταλαιπωρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση.

Επισκεφθείτε το www.omastros.com σήμερα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία αγορών εργαλείων. Είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία είτε είστε ερασιτέχνης που αναζητά λύσεις για τις καθημερινές του εργασίες, είμαστε εδώ για εσάς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:97815727/ email:[email protected] ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.omastros.com.

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media για τα τελευταία νέα και προσφορές.

Facebook: https://www.facebook.com/omastroscy 

Instagram: https://www.instagram.com/omastroscy/