Γίνε μέλος του ΕΚΟ Safe Rider Club και εκπαιδεύσου για να απολαμβάνεις σωστά το πάθος σου για οδήγηση μοτοσικλέτας!

10 Αυγ., 2017 Ώρα 19:12

Όσο έμπειρος κι αν είσαι στην οδήγηση μοτισικλέτας, πάντα υπάρχει κάτι το οποίο πιθανώς να μην γνωρίζεις σε θέματα οδηγικής ασφάλειας. Το ΕΚΟ Safe Rider Club παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στα μέλη του, να λάβουν μέρος στην Κύπρο, στo παγκόσμια αναγνωρισμένο σχολείο ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας City’s A.R.T. (City's Advanced Riding Techniques), βελτιώνοντας τις οδηγικές τους ικανότητες και το επίπεδο ασφάλειας.

 


 
Τα επόμενα σχολεία εκπαίδευσης City’s A.R.T. στην Κύπρο θα πραγματοποιηθούν στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου και 14 Οκτωβρίου στην πίστα Daytona Raceway και για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε το link: http://bit.ly/EKO_Safe_Rider_Club
 
Όλοι οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια City’s A.R.T., θα έχουν την ευκαιρία μετά από κλήρωση να κερδίσουν κράνη και ολοκληρωμένες στολές!
 
Το κόστος των σεμιναρίων είναι €245 και η ΕΚΟ τα φέρνει κοντά σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (για νέους οδηγούς – με άδεια οδήγησης κάτω του ενός έτους), και €20 (για παλιούς οδηγούς – με πέραν του ενός έτους άδεια οδήγησης).
 
Στόχος του προγράμματος είναι, να επισημάνει και να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι αναβάτες μοτοσικλέτας και scooter κατά την καθημερινή μετακίνηση στη πόλη. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρουσιάζονται οι βασικές αρχές οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας/scooter μέσω μιας απλής μεθοδολογίας και τεχνικής κατάρτισης, την οποία το California Superbike School διδάσκει με παγκόσμια επιτυχία τα τελευταία 35 χρόνια.
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργήθηκε από τον Keith Code, ο οποίος  μετά από παράκληση του Υπουργείου Άμυνας της Αμερικής, του ζητήθηκε να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών για να το παρακολουθούν οι στρατιώτες, αφού μετά από στατιστικές ενδείξεις, διαπίστωσαν ότι τα εκατομμύρια δολάρια που επένδυαν για την εκπαίδευση των πεζοναυτών πήγαιναν χαμένα, όταν κατά την διάρκεια μιας εξόδου τους, ένας στρατιώτης πάθαινε ατύχημα κυρίως με μοτοσυκλέτα. Με το πέρας των σεμιναρίων τα ατυχήματα στρατιωτών μειώθηκαν κατά 50%!
 
Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τα City’s A.R.T. καλέστε τα 99680630, 99678498 ή 22477224
 
Τι είναι το ΕΚΟ Safe Rider Club;
Το ΕΚΟ Safe Rider Club είναι ένα club μοτοσικλετιστών που προσφέρει μοναδικά προνόμια και εκπαιδεύσεις, με απώτερο στόχο την οδική τους ασφάλεια. Συμπληρώστε το ειδικό έντυπο που υπάρχει στα πρατήρια ΕΚΟ για την ΔΩΡΕΑΝ κάρτα μέλους  και επωφεληθείτε εκπτώσεις, χρήσιμα δώρα και εξειδικευμένη γνώση για την ασφάλεια, ώστε να οδηγείτε με καλύτερο εξοπλισμό και σωστή οδηγική συμπεριφορά.
 

Δείτε Επίσης