Αγορά

19 Aug, 2017 Ώρα 12:20

Πόσα αυτοκίνητα έχει πουλήσει η Tesla στην Ευρώπη;

Thumbnail

Η Tesla είναι η μάρκα που παρουσιάζει ταχύτατη ανάπτυξη σε πολλές αγορές του κόσμου, φυσικά και της Ευρώπης. Τα μοντέλα της γκάμας είναι αμιγώς ηλεκτρικά διαθέτουν τη δική τους προσωπικότητα και έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη αυτονομία που αγγίζει ακόμα και τα 500 χιλιόμετρα.

Close

Οι πωλήσεις ξεκίνησαν το 2014 και την πρώτη χρονιά διατέθηκαν 8.869 μονάδες στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 2015 οι πωλήσεις ανέβηκαν κατακόρυφα καθώς ταξινομήθηκαν 15.231 ενώ την περυσινή χρονιά υπήρξε οριακή άνοδος με τις πωλήσεις να φτάνουν τις 15.451 μονάδες.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε ακόμα πιο δυνατά καθώς τους μήνες Ιανουάριος - Ιουνίου έχουν ήδη πουληθεί 11.974 Tesla.

Close

 

 

Close

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!