Αγορά

22 Aug, 2017 Ώρα 00:28

Η αγωνιστική εκδοχή του Peugeot 308 με τους 308 ίππους

Thumbnail

Οι Γάλλοι είναι γνωστό πως έχει ιδιαίτερη αγάπη για τους αγώνες αυτοκινήτου και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως αυτοκίνητα των εργοστασίων τους, βλέπουμε σχεδόν σε κάθε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Close

Η γκάμα της γαλλικής φίρμας περιλαμβάνει ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο το 308 Racing Cup. Το συγκεκριμένο έχει βάρος 1.100 κιλά, αποδίδει 308 ίππους (από μηχανικό σύνολο 1.6 λίτρων) και εφοδιάζεται με σειριακό αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων με διακόπτες αλλαγής στο τιμόνι.

Όσοι θέλετε να παραγγείλετε την κορυφαία έκδοση του 308 μπορείτε να το κάνετε από την αγωνιστική ιστοσελίδα της γαλλικής φίρμας (www.peugeotsport-store.com)

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!