Αέρας ανανέωσης για το Nissan 370Z

31 Αυγ., 2017 Ώρα 10:17

Το σπορ μοντέλο της Nissan, το 370Z, αναβαθμίζεται. Εξωτερικά, στο ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο συναντούμε λαβές μαύρου χρώματος στις πόρτες, καθώς και μαύρου χρώματος διακοσμητικό στον πίσω προφυλακτήρα.  Οι σκουρόχρωμοι προβολείς εμπρός, όπως και τα αντίστοιχα πίσω φώτα που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα μόνο στην έκδοση NISMO, είναι πλέον στάνταρ στο αναβαθμισμένο μοντέλο. Επιπλέον το νέο μοντέλο διατίθεται με νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών ενώ ο πελάτης μπορεί να το επιλέξει σε κόκκινο μεταλλικό χρώμα.

Ένας νέος συμπλέκτης υψηλής απόδοσης είναι στάνταρ στις εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο, προϊόν συνεργασίας με την Exedy. Παράλληλα, το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect Premium, με οθόνη αφής επτά ιντσών, δορυφορική πλοήγηση, συσκευή αναπαραγωγής DVD και κάμερα οπίσθιας προβολής, διατίθεται προαιρετικά στο αναβαθμισμένο μοντέλο.

Το 370Z είναι ένα καθαρόαιμο σπορ, πισωκίνητο μοντέλο..

 

Με 328 ίππους

Το 370Z MY18 διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά που το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο επιθυμητά σπορ αυτοκίνητα επιδόσεων. Η ισχύς προέρχεται από έναν κινητήρα V6 3,7 λίτρων με 328 ίππους, που μεταφέρεται στους  πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου ή ενός επτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Οι εκδόσεις roadster 370Z και 370Z NISMO συνεχίζουν να διατίθενται από τη Nissan, χωρίς τις αναβαθμίσεις  του MY18.

Η ιστορία επιτυχίας του Z μοντέλου  της Nissan ξεκίνησε το 1969 - σχεδόν 50 χρόνια πριν - με την κυκλοφορία του Fairlady Z / Datsun 240Z. Με πέντε διαδοχικές γενιές, το μοντέλο έχει  παραμείνει πιστό στο πνεύμα της υψηλής απόδοσης και του διαχρονικού σχεδιασμού. Στο κλασικό εσωτερικό ενός Z μοντέλου, κυριαρχεί ένα απλό τριάκτινο τιμόνι, σε συνδυασμό με τρεις κυκλικούς μετρητές ενδείξεων.

 

 

Δείτε Επίσης