02 Νοε., 2019 Ώρα 18:15

11η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου – Στις 16 – 17 Νοεμβρίου στην κρατική έκθεση, ανανεωμένη!

Thumbnail

Με καινοτομίες έρχεται η 11η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου η οποία διοργανώνεται παράλληλα με το 16ο Boyz Stuff Show, στους χώρους της κρατικής έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία.

Close

Φέτος, το όλο σκηνικό θα επιμεληθούν, μαζί με την ομάδα του Boyz Stuff, τα παιδιά του Classic Car Cyprus. Έτσι, η απόφαση που λήφθηκε είναι πως ο χώρος των κλασικών θα θυμίζει… παλιές εποχές, μιας και η μουσική θα είναι 60s – 70s, ενώ θα υπάρχουν ταινίες από παλιές δεκαετίες που θα συντροφεύουν τους επισκέπτες στο χώρο που θα εκτίθενται τα όμορφα αυτοκίνητα του παρελθόντος. Εκεί θα υπάρχουν και εταιρείες με ανταλλακτικά και άλλα προϊόντα που αφορούν κλασικά αυτοκίνητα.

 

Close

 

Και βέβαια, μετά από ζήτηση αρκετών φίλων, η διοργάνωση θα έχει στο χώρο ένα μπαράκι με μπύρα και τα συναφή, για να μπορούν όλοι να απολαύσουν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον την ομορφιά που εκπέμπουν τέτοιου είδους αυτοκίνητα.  

 

 

Close

Η προετοιμασία συνεχίζεται όπως και οι δηλώσεις συμμετοχής για όσους θέλουν να φέρουν το αυτοκίνητο τους στην έκθεση. Επικοινωνήστε λοιπόν αν θέλετε να δείτε το αγαπημένο σας κλασικό παρέα με δεκάδες άλλα στο τηλέφωνο 99699362.