Ειδήσεις

03 May, 2023 Ώρα 15:06

8ο Bike Festival - Μια πρωτότυπη διοργάνωση με επίκεντρο την μοτοσικλέτα

Thumbnail

Το 8ο Bike Festival είναι η συνέχεια της πετυχημένης πολύχρονης εκδήλωσης που διοργανώνεται από το 2012 από την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας ΛΗΔΡΑ.

Close

Το φεστιβάλ αναβαθμίζεται σημαντικά φέτος, αφού για πρώτη φορά, μεταφέρεται στους χώρους της κρατικής έκθεσης και θα έχει την στήριξη και συμβολή των διοργανωτών του Moto Expo και του Boyz Stuff Show, της εταιρείας STS Events.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν νέα μοντέλα μοτοσικλετών, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, Clubs μοτοσικλετών, άλλα παρεμφερή προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ θα υπάρχουν διαγωνισμοί, παιγνίδια και δραστηριότητες family friendly, gaming.

Close

 

 

Παράλληλα, θα υπάρχει συνεχής ροή μουσικής από djs και γνωστά κυπριακά συγκροτήματα, άφθονο street food και ποτό.

Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα συγκροτήματα On Tour, Neon Knights, Windcraft band, No Freno, Crash N Burn κ.α.

Παράλληλα θα υπάρχει παρουσίαση εκπαιδεύσεων τόσο από σχολές εκπαίδευσης, όσο και από την Αστυνομία Κύπρου.  Σκοπός του 8ου Bike Festival είναι η οικονομική ενίσχυση του ταμείου της Λέσχης για την περαιτέρω διοργάνωση Σεμιναρίων και Σχολείων Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσικλέτας μέσα από το κέντρο εκπαίδευσης της Λέσχης μας.

Την όλη ατμόσφαιρα θα εμπλουτίζουν Stunt shows, διαγωνισμοί bras-de-fer (arm wrestling), παιγνίδια και πολλές εκπλήξεις!

Close

Το φεστιβάλ που διοργανώνεται στην κρατική έκθεση στη Λευκωσία είναι μια μοναδική εκδήλωση που δεν την χάνει κανένας λάτρης της μοτοσικλέτας!

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ όλοι οι φίλοι της μοτοσικλέτας, της καλής παρέας και της μουσικής, θα βρίσκονται στο 8ο Bike Festival!

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το car.com.cy, ο Mix Fm και ο Zenith Fm.

Διοργανωτής είναι η  Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας ΛΗΔΡΑ και η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας στην Κύπρο, η STS Events.

Υποστηρικτές είναι η CF Moto, η Jolly Molly Print Shop, η ΚΕΟ, το AF Motorcycle School, η Αστυνομία Κύπρου, η Achna Speedway, και το Κέντρο Εκπαίδευσης  Μοτοσυκλετιστών ΛΗΔΡΑ.  

10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close