Ειδήσεις

22 Oct, 2019 Ώρα 17:33

Achna Speedway – Ανοιχτή το Σάββατο όλη μέρα για track day (Classic – αγωνιστικά – πολιτικά)

Thumbnail

Ανοιχτή θα είναι η Achna Speedway το Σάββατο από τις 9πμ μέχρι τις 5.30μμ για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν το αυτοκίνητο τους ή την μοτοσικλέτα τους ή για αγωνιζόμενους που θέλουν να δοκιμάσουν το αγωνιστικό τους Time Attack για τον αγώνα Time Attack της Κυριακής.

Close

Η πίστα το Σάββατο θα φιλοξενήσει αρκετά κλασικά αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν σε track day Κλασικών, αλλά παράλληλα και άλλα αγωνιστικά που θα κάνουν προπόνηση για τον αγώνα Time Attack της Κυριακής καθώς και όποιους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε το πολιτικό σας αυτοκίνητο στην πίστα!

Το νέο τηλέφωνο επικοινωνίας της πίστας είναι το 97632112, όπου μπορείτε να επικοινωνείτε για πληροφορίες για track day, εταιρικές συγκεντρώσεις, μαθήματα γρήγορης και αγωνιστικής οδήγησης κλπ.

Close
28 Jan, 2020 Ώρα 12:24

Maserati: The Music is changing! Μας αρέσει όμως;

Thumbnail

Μέσα στο 2021 αναμένουμε να δούμε το αμιγώς ηλεκτρικό coupe που ετοιμάζει η Maserati. Ήδη η Ιταλική εταιρεία είναι στη διαδικασία δοκιμών του ηλεκτροκινητήρα που θα χρησιμοποιεί το νέο μοντέλο και για να μας κρατήσει σε εγρήγορση, μας δίνει ένα σύντομο αλλά περιεκτικό δείγμα της ηχητικής υπόκρουσης που θα ακολουθεί την κίνηση του αυτοκινήτου.

Close

Σίγουρα είναι κάτι τελείως διαφορετικό και στην αρχή ξαφνιάζει, ειδικά όλους όσοι έχουν συνηθίσει να ακούν τη μελωδία των κινητήρων βενζίνης που χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα η Maserati. Από την άλλη όμως και με δεδομένο το ότι η ηλεκτροκίνηση είναι μια πραγματικότητα στην οποία θα πρέπει όλοι να συνηθίσουμε, ο ήχος που παράγει το ηλεκτρικό μοτέρ, δεν είναι καθόλου αδιάφορος.

Εσείς τι λέτε;

Close

 

Tags