Ειδήσεις

21 Jul, 2019 Ώρα 14:24

Ακόμη ένα crossover από τη Volkswagen;

Thumbnail

Το δεύτερο μισό του 2021 η Volkswagen θα προσφέρει στην αγορά ένα ακόμη crossover μοντέλο. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Seat κοντά στην πόλη Παμπλόνα της Ισπανίας και θα είναι ένα αστικό crossover με σπορ σχεδίαση.

Close

Το μοντέλο θα είναι μέρος της οικογένειας του Polo, θα κατασκευάζεται πάνω στην MQB πλατφόρμα και θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με έναν υβριδικό, ενώ θα υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Στο ίδιο εργοστάσιο κατασκευάζονται επίσης τα Polo και T-Cross.

Close

 

28 Jan, 2020 Ώρα 22:09

Διάκριση για το Jeep Gladiator

Thumbnail

Στα βραβεία του Four Wheeler που διεξάγονται στην Αμερική, το Jeep Gladiator αναδείχθηκε ως το πλέον ικανό 4x4 Pickup, κατακτώντας τη διάκριση “2020 Pickup of the Year.”

Close

_

 

Close

Δοκιμή 1.000 μιλίων

Μέσα σε μία εβδομάδα οι κριτές του Four Wheeler πραγματοποίησαν σειρά δοκιμών που ξεπέρασαν τα 1.000 μίλια σε διάφορα εδάφη (βράχια, άμμο, λάσπη, χιόνι, κτλ.), αλλά και ειδικές δοκιμασίες όπως διάβαση ξηρών και υδάτινων κολλημάτων, τεστ στεγανότητας, κτλ.

Close
 

Τo βραβείο “Pickup Truck of the Year” του Four Wheeler μετρά 31 χρόνια ζωής και αποτελεί τη σημαντικότερη διάκριση για αυτή την ιδιαίτερα δημοφιλή στις Η.Π.Α. κατηγορία οχημάτων.