Ειδήσεις

18 Apr, 2022 Ώρα 09:32

Άνοιξε το πρώτο Hilton ξενοδοχείο αποκλειστικά για διαμονή… αυτοκινήτων!

Thumbnail

Σπάνια, γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα πλέον μπορούν να απολαύσουν την πεντάστερη διαμονή τους στο πρώτο Hilton ξενοδοχείο αποκλειστικά για τετράτροχους πελάτες.

Close

Οι εγκαταστάσεις ξεπερνούν τα 70.000τ.μ. στο Hertfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου, και όπως ακριβώς σε ένα ξενοδοχείο για ανθρώπους, τα αυτοκίνητα θα δέχονται εξαιρετική περιποίηση. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει επιτόπια συντήρηση προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες του οχήματος, είτε αυτό σημαίνει έναν τυπικό έλεγχο είτε πλήρες σέρβις.

 

Close

 

Η τριώροφη εγκατάσταση διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπως παρακολούθηση 24/7 CCTV και ελέγχεται πλήρως η θερμοκρασία και η υγρασία περιβάλλοντος για να διατηρείται τέλεια η κατάσταση κάθε οχήματος που βρίσκεται μέσα.

Close

Ο Όμιλος Hilton είναι επίσης μέρος της Hilton & Moss Restoration, η οποία προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες αποκατάστασης παλαιών οχημάτων, καθώς και προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων. Επίσης, υπάλληλοι βρίσκονται συνεχώς στον χώρο και με ένα τηλεφώνημα του ιδιοκτήτη, το αυτοκίνητο του μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο εκείνος θελήσει ανά πάσα στιγμή.

 

 

Είναι πρώτη φορά όπου ένας χώρος αυτοκινήτων μπορεί να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες. Φύλαξη οχήματος στις τέλειες συνθήκες, service, αναπαλαίωση ακόμα και προετοιμασία για αγώνες ενώ γίνεται και παράδοση σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.

Σίγουρα οι τιμές δεν πρόκειται να γίνουν ευρέως γνωστές καθώς οι υπηρεσίες απευθύνονται σε όσους έχουν αυτοκίνητα αλλά και εισοδήματα που τους επιτρέπουν να υπογράφουν συμβόλαια χωρίς να κοιτούν το κόστος.

Πώς σας φαίνεται η συγκεκριμένη ιδέα που τελικά έγινε πράξη από τον γνωστό όμιλο ξενοδοχείων;

15 May, 2024 Ώρα 13:00

Μετά από 5 εκατ. χιλιόμετρα δοκιμών, έτοιμη για παρουσίαση η πρώτη υβριδική Porsche 911 στην ιστορία

Thumbnail

Η Porsche γράφει ιστορία καθώς για πρώτη φορά η 911 έρχεται με υβριδικό σύνολο και η εταιρία υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις και ακόμα πιο σπορ αντιδράσεις.

Close

 

 

Περισσότερα από πέντε εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών

«Για πρώτη φορά στην 61χρονη ιστορία της εταιρίας, εγκαθίσταται ένα υβριδικό σύστημα κίνησης σε μια 911 για το δρόμο. Αυτό το καινοτόμο υβριδικό σύστημα επιδόσεων κάνει την 911 ακόμα πιο δυναμική”, λέει ο Frank Moser, Αντιπρόεδρος των μοντέλων 911 και 718. «Δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη κατά τη διάρκεια της εξέλιξης και δοκιμάσαμε τη νέα 911 κάτω από κάθε είδους συνθήκες σε όλο τον κόσμο. Από το παγωμένο κρύο μέχρι την καυτή ζέστη, όπως συνέβη κατά τα τελευταία στάδια των δοκιμών στο Ντουμπάι.

 

Close

 

Είτε με υψηλό φορτίο του συστήματος μετάδοσης κίνησης στις απαιτητικές συνθήκες των ορεινών περασμάτων, είτε με την κίνηση στο stop-and-go ενός αστικού περιβάλλοντος, η νέα 911 ξεπέρασε με άνεση ακόμα και τις πιο δύσκολες προκλήσεις. Συνολικά, οι μηχανικοί και οι οδηγοί δοκιμών συμπλήρωσαν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια χιλιόμετρα οδήγησης για την ανάπτυξη.»

Πιο γρήγορη από την προκάτοχό της στο Nürburgring κατά 8,7 δευτερόλεπτα

Οι δοκιμές και η ρύθμιση στο Nürburgring είχαν πάντα ιδιαίτερη σημασία κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της 911. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ο πρεσβευτής οδηγός της Porsche, Jörg Bergmeister, ολοκλήρωσε έναν γύρο σε 7:16,934 λεπτά – 8,7 δευτερόλεπτα ταχύτερα από την αντίστοιχη έκδοση του προηγούμενου μοντέλου. Το αυτοκίνητο δοκιμής ήταν εξοπλισμένο με τα στάνταρ ελαστικά δρόμου, καθώς και με το κιτ αεροδυναμικής με σταθερή πίσω αεροτομή που διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός για αρκετές γενιές μοντέλων τώρα, και το οποίο παρέχει αυξημένη κάθετη δύναμη σε υψηλές ταχύτητες.

 

 

Λεπτομέρειες για το υβριδικό σύστημα κίνησης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Η Porsche μάς λέει ότι στοχεύει στις επιδόσεις, κάτι που απέδειξε και ο χρόνος στην πίστα.

Όλα θα αποκαλυφθούν στις 28 Μαΐου. Βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψετε σε 15 ημέρες, όπου θα σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.