Ειδήσεις

10 May, 2024 Ώρα 13:06

Αυτό το εστιατόριο απευθύνεται στους φανατικούς της Formula 1

Thumbnail

Το F1 Arcade είναι ο απόλυτος θεματικός και ψυχαγωγικός χώρος για έναν φίλο της Formula 1. Το είδαμε αρχικά στο Λονδίνο και τώρα, κάνει ντεμπούτο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα, στη Βοστώνη.

Close

Η νέα βάση του F1 Arcade έχει να κάνει με έναν διώροφο χώρο ο οποίος αποτελείται από 69 προσομοιωτές, μπαρ και τραπέζια. Οι προσομοιωτές είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό, καθώς είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για αγωνιστική δράση ανάμεσα στους οδηγούς.

 

Close

 

Παρότι δεν αναφέρεται κάπου ποιες και πόσες πίστες διατίθενται ή ποια μονοθέσια, το F1 Arcade δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ και το Arcade Hub. Μέσω αυτού, μπορούν να κερδίζουν βαθμούς οι οποίοι ανταλλάσσονται με επίσημα προϊόντα (μπλούζες, καπέλα κλπ) της Formula 1.

Close

Σε κάθε περίπτωση, το F1 Arcade στήνεται σε έναν χώρο εστίασης. Συνεπώς, το μπαρ είναι πάντα διαθέσιμο για να πάρεις το ποτό/ αναψυκτικό σου, την ώρα που το μενού με το φαγητό είναι πλούσιο και οι τιμές φυσιολογικές.

 

 

Το F1 Arcade στη Βοστώνη είναι το πρώτο που εγκαθίσταται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο αναμένεται να δούμε και άλλο, με την Ουάσιγκτον να είναι ο επόμενος προορισμός.

Συνολικά, οι τοποθεσίες του F1 Arcade αναμένεται να είναι 30 στις ΗΠΑ, αλλά δυστυχώς, πολύ δύσκολα θα το δούμε στην Κύπρο.

15 May, 2024 Ώρα 13:00

Μετά από 5 εκατ. χιλιόμετρα δοκιμών, έτοιμη για παρουσίαση η πρώτη υβριδική Porsche 911 στην ιστορία

Thumbnail

Η Porsche γράφει ιστορία καθώς για πρώτη φορά η 911 έρχεται με υβριδικό σύνολο και η εταιρία υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις και ακόμα πιο σπορ αντιδράσεις.

Close

 

 

Περισσότερα από πέντε εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών

«Για πρώτη φορά στην 61χρονη ιστορία της εταιρίας, εγκαθίσταται ένα υβριδικό σύστημα κίνησης σε μια 911 για το δρόμο. Αυτό το καινοτόμο υβριδικό σύστημα επιδόσεων κάνει την 911 ακόμα πιο δυναμική”, λέει ο Frank Moser, Αντιπρόεδρος των μοντέλων 911 και 718. «Δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη κατά τη διάρκεια της εξέλιξης και δοκιμάσαμε τη νέα 911 κάτω από κάθε είδους συνθήκες σε όλο τον κόσμο. Από το παγωμένο κρύο μέχρι την καυτή ζέστη, όπως συνέβη κατά τα τελευταία στάδια των δοκιμών στο Ντουμπάι.

 

Close

 

Είτε με υψηλό φορτίο του συστήματος μετάδοσης κίνησης στις απαιτητικές συνθήκες των ορεινών περασμάτων, είτε με την κίνηση στο stop-and-go ενός αστικού περιβάλλοντος, η νέα 911 ξεπέρασε με άνεση ακόμα και τις πιο δύσκολες προκλήσεις. Συνολικά, οι μηχανικοί και οι οδηγοί δοκιμών συμπλήρωσαν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια χιλιόμετρα οδήγησης για την ανάπτυξη.»

Πιο γρήγορη από την προκάτοχό της στο Nürburgring κατά 8,7 δευτερόλεπτα

Οι δοκιμές και η ρύθμιση στο Nürburgring είχαν πάντα ιδιαίτερη σημασία κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της 911. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ο πρεσβευτής οδηγός της Porsche, Jörg Bergmeister, ολοκλήρωσε έναν γύρο σε 7:16,934 λεπτά – 8,7 δευτερόλεπτα ταχύτερα από την αντίστοιχη έκδοση του προηγούμενου μοντέλου. Το αυτοκίνητο δοκιμής ήταν εξοπλισμένο με τα στάνταρ ελαστικά δρόμου, καθώς και με το κιτ αεροδυναμικής με σταθερή πίσω αεροτομή που διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός για αρκετές γενιές μοντέλων τώρα, και το οποίο παρέχει αυξημένη κάθετη δύναμη σε υψηλές ταχύτητες.

 

 

Λεπτομέρειες για το υβριδικό σύστημα κίνησης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Η Porsche μάς λέει ότι στοχεύει στις επιδόσεις, κάτι που απέδειξε και ο χρόνος στην πίστα.

Όλα θα αποκαλυφθούν στις 28 Μαΐου. Βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψετε σε 15 ημέρες, όπου θα σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.