07 Νοε., 2019 Ώρα 12:17

Boyz Stuff Show 2019: Τι καλό θα δούμε φέτος στη μεγαλύτερη έκθεση του νησιού!

Thumbnail

Όπως καθε Νοέμβριο εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια οι φίλοι του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας έχουν την τιμητική τους. Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης παίρνει ξανά μορφή το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία. 

Φέτος μαζί με το Boyz Stuff Show και την Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου η ομάδα της STS Events ετοίμασε κάτι καινούργιο. Μετά από πολλές προσπάθειες η 1η έκθεση Μοτοσικλέτας γίνεται πραγματικότητα και παίρνει τη θέση της σαν ένα κομμάτι της γιορτής μας. 

Close

Ευρέως διαδεδομένο και μοναδικό, το Boyz stuff Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση από όλες τις κατηγορίες εκθέσεων που διοργανώνεται στην Κύπρο.

 

Close

 

Αυτή η μοναδική έκθεση, προσελκύει εταιρείες και εκθέτες από διάφορες κατηγορίες, όπως εισαγωγείς ανταλλακτικών, εργαλείων, αξεσουάρ, λιπαντικών και ελαστικών, μηχανικούς, φανοποιούς, auto restorers, restylers, car clubs, εταιρείες από το χώρο του Motorsport και βέβαια γενικού ενδιαφέροντος εταιρείες με ανδρικά προϊόντα (ρολόγια, gadgets κλπ).

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα ομορφότερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Κύπρου, Aγωνιστικά Rally, Drift, Dragster, Ανάβασης και Time Attack καθώς και να επισκεφθούν εταιρείες με εξαρτήματα, ανταλλακτικά, εργαλεία, καταστήματα με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ποδήλατα, ηχοσυστήματα, gadgets και προϊόντα για τον άντρα, κλασικά αυτοκίνητα καθώς και clubs αυτοκινήτων.

 

 

Με καινοτομίες έρχεται η 11η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου η οποία διοργανώνεται παράλληλα με το 16ο Boyz Stuff Show, στους χώρους της κρατικής έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία.

Φέτος, το όλο σκηνικό θα επιμεληθούν, μαζί με την ομάδα του Boyz Stuff, τα παιδιά του Classic Car Cyprus. Έτσι, η απόφαση που λήφθηκε είναι πως ο χώρος των κλασικών θα θυμίζει… παλιές εποχές, μιας και η μουσική θα είναι 60s – 70s, ενώ θα υπάρχουν ταινίες από παλιές δεκαετίες που θα συντροφεύουν τους επισκέπτες στο χώρο που θα εκτίθενται τα όμορφα αυτοκίνητα του παρελθόντος. Εκεί θα υπάρχουν και εταιρείες με ανταλλακτικά και άλλα προϊόντα που αφορούν κλασικά αυτοκίνητα.

 

 

Με την συμμετοχή πολλών αντιπροσώπων μοτοσικλέτας και σκούτερ η πρώτη έκθεση μοτοσικλέτας ενσωματώνεται στη δύναμη του Boyz Stuff Show. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ότι νέο υπάρχει στην αγορά μοτοσικλέτας και scooter και να ενημερωθούν για ότι έχει να κάνει με αξεσουάρ, λιπαντικά και ανταλλακτικά μοτοσικλετών. 

Η 1η Έκθεση Μοτοσικλέτας διοργανώνεται σε ξεχωριστό περίπτερο, το Hall 5.

 

 

Close

Κερδίστε προσκλήσεις μέσω του διαγωνισμού μας στο facebook!

 

Χορηγοί του Boyz Stuff Show 2019 είναι τα καύσιμα EKO όπως και το Intercollege Autoworks

Χορηγοί επικοινωνίας το car.com.cy και το αγαπημένο μας Mix Fm

To Boyz Stuff Show διοργανώνεται από την STS Events, μέλος της οικογένειας της Digital Tree

 

Πληροφορίες για όσους θέλουν να διαφημίσουν ή να εκθέσουν στο χώρο του Boyz Stuff Show 

 

Θα εκτιμούσαμε φυσικά και ένα share του event μας στο facebook!

 

Δώστε τη συμμετοχή σας για τον μεγάλο διαγωνισμό με δώρο καύσιμα EKO!