Ειδήσεις

07 Nov, 2019 Ώρα 12:17

Boyz Stuff Show 2019: Τι καλό θα δούμε φέτος στη μεγαλύτερη έκθεση του νησιού!

Thumbnail

Όπως καθε Νοέμβριο εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια οι φίλοι του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας έχουν την τιμητική τους. Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης παίρνει ξανά μορφή το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία. 

Close

Φέτος μαζί με το Boyz Stuff Show και την Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου η ομάδα της STS Events ετοίμασε κάτι καινούργιο. Μετά από πολλές προσπάθειες η 1η έκθεση Μοτοσικλέτας γίνεται πραγματικότητα και παίρνει τη θέση της σαν ένα κομμάτι της γιορτής μας. 

Ευρέως διαδεδομένο και μοναδικό, το Boyz stuff Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση από όλες τις κατηγορίες εκθέσεων που διοργανώνεται στην Κύπρο.

Close

 

 

Αυτή η μοναδική έκθεση, προσελκύει εταιρείες και εκθέτες από διάφορες κατηγορίες, όπως εισαγωγείς ανταλλακτικών, εργαλείων, αξεσουάρ, λιπαντικών και ελαστικών, μηχανικούς, φανοποιούς, auto restorers, restylers, car clubs, εταιρείες από το χώρο του Motorsport και βέβαια γενικού ενδιαφέροντος εταιρείες με ανδρικά προϊόντα (ρολόγια, gadgets κλπ).

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα ομορφότερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Κύπρου, Aγωνιστικά Rally, Drift, Dragster, Ανάβασης και Time Attack καθώς και να επισκεφθούν εταιρείες με εξαρτήματα, ανταλλακτικά, εργαλεία, καταστήματα με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ποδήλατα, ηχοσυστήματα, gadgets και προϊόντα για τον άντρα, κλασικά αυτοκίνητα καθώς και clubs αυτοκινήτων.

 

 

Με καινοτομίες έρχεται η 11η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου η οποία διοργανώνεται παράλληλα με το 16ο Boyz Stuff Show, στους χώρους της κρατικής έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία.

Φέτος, το όλο σκηνικό θα επιμεληθούν, μαζί με την ομάδα του Boyz Stuff, τα παιδιά του Classic Car Cyprus. Έτσι, η απόφαση που λήφθηκε είναι πως ο χώρος των κλασικών θα θυμίζει… παλιές εποχές, μιας και η μουσική θα είναι 60s – 70s, ενώ θα υπάρχουν ταινίες από παλιές δεκαετίες που θα συντροφεύουν τους επισκέπτες στο χώρο που θα εκτίθενται τα όμορφα αυτοκίνητα του παρελθόντος. Εκεί θα υπάρχουν και εταιρείες με ανταλλακτικά και άλλα προϊόντα που αφορούν κλασικά αυτοκίνητα.

 

 

Με την συμμετοχή πολλών αντιπροσώπων μοτοσικλέτας και σκούτερ η πρώτη έκθεση μοτοσικλέτας ενσωματώνεται στη δύναμη του Boyz Stuff Show. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ότι νέο υπάρχει στην αγορά μοτοσικλέτας και scooter και να ενημερωθούν για ότι έχει να κάνει με αξεσουάρ, λιπαντικά και ανταλλακτικά μοτοσικλετών. 

Η 1η Έκθεση Μοτοσικλέτας διοργανώνεται σε ξεχωριστό περίπτερο, το Hall 5.

 

Close

 

Κερδίστε προσκλήσεις μέσω του διαγωνισμού μας στο facebook!

 

Χορηγοί του Boyz Stuff Show 2019 είναι τα καύσιμα EKO όπως και το Intercollege Autoworks

Χορηγοί επικοινωνίας το car.com.cy και το αγαπημένο μας Mix Fm

To Boyz Stuff Show διοργανώνεται από την STS Events, μέλος της οικογένειας της Digital Tree

 

Πληροφορίες για όσους θέλουν να διαφημίσουν ή να εκθέσουν στο χώρο του Boyz Stuff Show 

 

Θα εκτιμούσαμε φυσικά και ένα share του event μας στο facebook!

 

Δώστε τη συμμετοχή σας για τον μεγάλο διαγωνισμό με δώρο καύσιμα EKO!

 

 

 

 

25 Feb, 2020 Ώρα 23:02

Ανανέωση για τα Volvo S90 και V90 με ήπιους υβριδικούς κινητήρες

Thumbnail

Η Volvo αποκάλυψε τις ανανεωμένες εκδόσεις του S90 και των V90 - V90 Cross Country. H ανανέωση στα κορυφαία sedan και station wagon μοντέλα της Volvo περιλαμβάνει κομψές παρεμβάσεις στην εξωτερική σχεδίαση και ένα εντελώς νέο, state-of-the-art ηχοσύστημα από την Bowers & Wilkins.

Close

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ήπια υβριδικά συστήματα 48V καθίστανται διαθέσιμα σε κάθε μοντέλο της Volvo. Όσον αφορά την εξωτερική σχεδίαση των S90 και V90, οι σχεδιαστές της Volvo προχώρησαν σε μια σειρά από κομψές παρεμβάσεις στο εμπρός και στο πίσω μέρος τους. Στα ανανεωμένα στοιχεία συμπεριλαμβάνονται νέοι προβολείς ομίχλης, νέα σχεδίαση σπόιλερ και νέος προφυλακτήρας εμπρός.

_

Close

 

Νέα σχεδίαση στα φώτα LED

Close

Στα V90 και V90 Cross Country, το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η εντελώς νέα σχεδίαση των full LED πίσω φωτιστικών σωμάτων, με τη χαρακτηριστική σχεδιαστική "υπογραφή" της Volvo και σειριακά φλας. Μια σειρά νέων τροχών και εξωτερικών χρωμάτων προσφέρει περαιτέρω επιλογές παραμετροποίησης.

Στο εσωτερικό, το σημαντικά αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins προσφέρει μια ακόμα καλύτερη ηχητική εμπειρία χάρη στα νέα χαρακτηριστικά του, όπως ο αναβαθμισμένος ενισχυτής, η αυτόματη μείωση θορύβου και μια νέα ρύθμιση που προσομοιώνει τον ήχο jazz club.

_

 

Τεχνολογία καθαρισμού αέρα

Ακόμη ένα νέο χαρακτηριστικό στο εσωτερικό είναι η προηγμένη λειτουργία καθαρισμού αέρα Advanced Air Cleaner, που περιλαμβάνει αισθητήρα για τα σωματίδια PM2,5. Το σύστημα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό μέσω της κεντρικής οθόνης. Εφόσον ο χρήστης το επιθυμεί, το Advanced Air Cleaner μπορεί να εξαλείψει όλα τα μικροσκοπικά σωματίδια από την ατμόσφαιρα της καμπίνας μέσα σε λίγα λεπτά.

Τόσο το νέο ηχοσύστημα Bowers & Wilkins όσο και η λειτουργία Advanced Air Cleaner διατίθενται πλέον σε όλα τα μοντέλα των Σειρών 90 και 60, που βασίζονται στην πλατφόρμα SPΑ. Όλα τα μοντέλα των Σειρών 90 και 60 εξοπλίζονται επίσης με δύο θύρες φόρτισης USB-C για τους πίσω επιβάτες. Επιπλέον, η λειτουργία ασύρματης φόρτισης για smartphone, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο XC40, διατίθεται στις περισσότερες εκδόσεις των Σειρών 90 και 60.

Στο εσωτερικό, η αποκλειστική μάλλινη επένδυση καθισμάτων tailored wool blend, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στο XC90, διατίθεται πλέον σε όλα τα μοντέλα των Σειρών 90 και 60, ενώ υπάρχει και επιλογή χωρίς δέρμα (leather free), στα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού.

Η Volvo Cars επεκτείνει σημαντικά τo εύρος των ήπιων υβριδικών συστημάτων κίνησης 48V στο σύνολο της γκάμας της, καθιστώντας τα διαθέσιμα σε κάθε της μοντέλο.

_

 

Με υβριδική τεχνολογία

Τα ήπια υβριδικά συστήματα, που παρουσιάστηκαν αρχικά στα XC60 και XC90 το περασμένο έτος, θα είναι πλέον διαθέσιμα σε όλα τα μοντέλα των Σειρών 90 και 60, καθώς και στο XC40. Οι επιλογές των ήπιων υβριδικών συστημάτων στο V90 Cross Country αντιπροσωπεύουν τις πρώτες προτάσεις ηλεκτροκίνησης στην ιστορία της ξεχωριστής Σειράς Cross Country.

Τα ήπια υβριδικά συστήματα της Volvo Cars προσφέρουν στους οδηγούς έως και 15% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Το σύστημα πέδησης break-by-wire αλληλεπιδρά με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, ανακτώντας κινητική ενέργεια κατά το φρενάρισμα.

Μαζί με τη σειρά Recharge των Plug-in υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πλέον ένα ηλεκτροκίνητο Volvo για κάθε ενδιαφερόμενο.