Ειδήσεις

06 Jul, 2020 Ώρα 18:33

Boyz Stuff Show – Άρχισαν οι κρατήσεις για την μεγάλη έκθεση της χρονιάς τον Νοέμβριο!

Thumbnail

Ενώ τα μέτρα για την πανδημία χαλαρώνουν με το πλάνο να μιλά για πλήρη απελευθέρωση από τον Σεπτέμβριο, η ομάδα του Boyz Stuff ανακοινώνει ότι οι κρατήσεις για περίπτερα και χώρους για το 17ο Boyz Stuff Show και την 2η Moto Expo που θα διοργανωθούν στις 14&15 Νοεμβρίου, έχουν ξεκινήσει.

Close

Εννοείται πως αν υπάρξει οποιαδήποτε ανατροπή στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία, η έκθεση θα μετακινηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όμως αυτή την στιγμή προχωράμε κανονικά με τις κρατήσεις και τον προγραμματισμό της έκθεσης.

Αρκετές είναι οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Η διοργάνωση ενημερώνει τους πελάτες που έχουν συμμετέχει ξανά και θέλουν συγκεκριμένο ή ίδιο χώρο, να επικοινωνήσουν άμεσα με την ομάδα της STS Events για να έχουν τον πρώτο λόγο στα περσινά τους περίπτερα.

Close

Παράλληλα, ενημερώνει τους νέους πελάτες που πρώτη φορά θα συμμετέχουν όπως κάνουν την κράτηση τους το συντομότερο.

Η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας έρχεται κοντά σας για 17η φορά!

Close

Για κρατήσεις και πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 97631655 ή στις σελίδες του Facebook, STS Events ή Boyz Stuff Show.

 

 

06 Aug, 2020 Ώρα 18:41

Νέα κεντρική ηλεκτρονική μονάδα για τα νέα Audi

Thumbnail

Με τα αυτοκίνητα να αποκτούν όλο και περισσότερες λειτουργίες, η Audi ανακοίνωσε πως αναπτύσσει έναν υπερυπολογιστή, τον Integrated Vehicle Dynamics computer, όπως τον ονομάζει, ο οποίος θα διαχειρίζεται τα συστήματα μετάδοσης της κίνησης, του πλαισίου αλλά και τα συστήματα ασφαλείας.

Close

 

 

Ο νέος υπερυπολογιστής, που θα τοποθετηθεί σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Audi, είναι 10 φορές ισχυρότερος και ταχύτερος από αυτόν που υπάρχει σήμερα στα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας και μπορεί να ελέγχει ταυτόχρονα έως και 90 διαφορετικά συστήματα ενός αυτοκινήτου. Ο σημερινός υπολογιστής μπορεί να ελέγχει ταυτόχρονα έως 20 συστήματα.